İn-Ma İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • KONYA

Hakkımızda

Modernleşen Türkiye'nin her alanda olduğu gibi inşaat ve yapı malzemeleri alanında da kaliteye, dayanıklılığa ve estetiğe daha fazla önem verdiği bir dönemdeyiz. İnşaat sektöründe temelden çatıya kadar tuğla, kiremit, kum, çimento, kireç gibi yapı malzemelerin satışı ile faaliyet gösteren firmamız, kuruluş tarihinden günümüze ülkemizin birçok bölgesinde kaliteli hizmetler sunmuştur. Firmamızın bugün ortaya koyduğu başarılı performansın kaynağı, 40 yıllık tecrübe ve bilgi birikiminin temellerinde yatmaktadır.


“Huzurlu ve güvenli bir yaşam için dayanıklı yapı” ilkesi ile inşaat sektöründe hizmet veren bir kurumuz. Müşterimize kusursuz ürün sunmak için yapı malzemelerinde en kaliteli olanı seçiyoruz. İnşaat malzemesini pazarlarken üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir nokta, malzemelerin binaya en verimli haliyle işlevsellik katmasını sağlamak, müşterilerimizin mutlu ve huzurlu bir ortamda kaliteli bir yaşam sürmesi için çalışmaktır. Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli ekip, ekipman ve güce sahip bir firma olarak amacımız, her zaman en iyi hizmeti sunmak ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmektir. Hizmetimizin esas hedefi; sevdiklerinizle beraber içinde güvenle yaşayacağınız yapıların tekniklere ve standartlara uygun olması ve ekonomik şekilde yapılmasını sağlayacak yapı malzemelerini temin etmektir.

Temelden çatıya kadar tüm inşaat malzemelerini temin eden bir kurum olarak, ayrıca İNMA güvencesiyle inşa ettiğimiz Yap-Sat hizmetimizle de sıcak mekanlar yaratarak evinizin anahtarını teslim ediyoruz. Deprem yönetmeliğine uygun, 1.sınıf işçilik ve İNMA garantisiyle inşa ettiğimiz yapılarımız ile de Yap-Sat sisteminde tercihiniz olmaya devam ediyoruz.

HİZMETLERİMİZ:

-Ürün yelpazemizde, yığma tuğla (TV) 13,5 (kargas) 8,5 (kargas kuzusu), baca tuğlası, kiremit çeşitleri, kum çeşitleri ve ince kum, kırma taş kum, torba kireç, kafa kireç ve her türlü dekoratif tuğla ve aksesuarları yer almaktadır. Konutlar, kooperatifler, müteahitler, kamu kuruluşları ve özel kişilerce kullanılan dayanıklı yapı malzemelerin satışını başarıyla sürdürmekteyiz.


Tuğlanın Faydaları ve İnsan Sağlığına Etkileri

1-) Tuğla, İnsan sağlığına dosttur.

Nefes alan bir malzemedir. % 20 oranında nemi hızla alır ve hızla geri verir. Başka hiçbir malzeme rutubet dengesini tuğla kadar sağlıklı ayarlayamaz. Aynı mekanlarda uzun yıllar yaşadığımız için tuğlanın sağlığımız üzerindeki olumlu etkisini anlamalıyız.

2-) Tuğla diğer yapı malzemelerine göre daha hesaplıdır.

Tuğla, en ekonomik yapı malzemesidir. Üstelik nesiller boyunca sağlam kalması tuğlayı daha da hesaplı yapar. Doğru kullanıldığında kanun ve yönetmeliklerde belirtilen değerleri oluşturduğundan ısı ve ses yalıtımı sunar. Ayrıca tuğla gündüz depoladığı ısıyı gece geri vererek ek bir enerji tasarrufu da sağlar.

3-) Tuğla uzun ömürlü yapı malzemesidir.

Üstün bir yapı malzemesi olan tuğla yıllardır insanoğlunun bir numaralı tercihidir. Tuğla kullanılarak yapılan binalar uzun ömürlü olup nesillerce ayakta kalmayı başarmıştır. Örneğin, Babil’de kullanılan tuğlalar yaklaşık 2600 yaşındadır. Yapı malzemesi seçerken altı bin yıldır güvenle kullanılan tuğla ile alternatifleri arasındaki farkı iyi değerlendirmeniz gerekir.

4-) Tuğla doğa dostudur.

Tuğla, pişmiş kildir. Tamamen doğal malzeme olup % 100 geri dönüşümlü bir yapı malzemesidir. Hiçbir kimyasal işlemden geçmediği doğaya hiçbir zararı yoktur. Ayrıca yapı malzemeleri fonksiyonları dışında da öğütülmüş hali çeşitli amaçlarla kullanılabilir.

5-) Tuğla akıllı izolasyon yapar.

Tuğla, kanun ve yönetmeliklerindeki değerlere uyulduğunda çok iyi ısı ve ses yalıtımı yapar. Yalıtım malzemeleri ile birlikte kolaylıkla kullanıldığı için izolasyonda çok iyi sonuçlar verir.

6-) Milli çıkarların hizmetindedir.

Tuğlanın hammaddesi kildir. Kil verimsiz topraklardan alınan bir malzemedir. Böylece verimsiz topraklarımızdan kanunlar çerçevesinde alınan kil tuğla yapımıyla ekonomimize kazandırılır. Tuğla, dışa bağımlı bir sektör değildir. Üretimde yoğun olarak insan emeğinden faydalanılır. Çok yaygın kullanıldığı için kil ocaklarından duvar yapımına kadar çok sayıda kişiye de iş imkanı sağlıyor.


İletişim

Yetkili İsmail YAVUZ
GSM
Telefon 0332 245 48 72/0332 357 17 76
Faks 0332 245 45 71
Email
Resmi Web Sitesi www.in-ma.com.tr
Adres Uluırmak Son Durak Elmacı Mah No:587
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri