Kempro

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Kempro Kimyasal Maddeler, 1991 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Kimyasal ve özellikli polimer (tailor-made) üreticisi olup bunun yanında dünya genelinde çok iyi bilinen firmaların Türkiye tek yetkili temsilcisi ve distrübütörüdür.
Kempro, müşterileri sadece Türkiye'de olmakla sınırlı değildir, Balkan ve Orta Doğu bölgelerine hem lokal stoktan hem de serbest bölgeden malzeme tedarik etmektedir. Deneyimli ve kalifiye satış gücüyle müşterilerine gelişen teknoloji ve ürünler hakkında doğru bilgiyi sağlamaktadır.
Kempro, müşterilerinin ihtiyacı olan özel üretimleri yapabilecek araştırma ve geliştirme laboratuarına ve teknik ekibe sahiptir.
VİZYONUMUZ
Kimya sektöründe müşterilerine en hızlı ve doğru çözümler bulan bir iş ortağıdır.

Genelde Kimyasal Maddelerde, özelde Polimer konusunda olmak üzere; müşterilerimizin üretimlerinde işlerini kolaylaştıracak, kalitelerini arttıracak ve maliyetlerini düşürecek çözümler getirmek üzere, araştırma, üretime uyumlaştırma, dış alım, üretim ve ihracat faaliyetlerini yürütürüz.

Çalışmalarımızda, ana hedeflerimize ulaşmak için; iç ve dış müşterilerimiz ile, bir takım olmanın önem ve değerine inanırız.
DEĞERLERİMİZ
Araştırma, sürekli gelişim, ürünlerimizin kalitesine verdiğimiz önem, müşterilerimizin güvenliği, güvenilirlik, insan ve çevre sağlığı, açık iletişim, hızlı, zamanında ve güler yüzlü hizmet vazgeçemeyeceğimiz değerlerimizdir.

İletişim

Yetkili Cevahir ŞAHİN
GSM
Telefon 0216 416 34 49
Faks 0216 361 83 49
Email kempro@kempro.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kempro.com.tr
Adres İnönü Caddesi Sümko Sitesi Sümer Sokak
Kat:7 Daire:25-26 Kozyatağı 34742
İstanbul - TÜRKİYE

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri