Mondi Tire Kutsan

  • Matbaa Baskı Ofset
  • KOCAELİ

Hakkımızda

1974 yılında İzmir’in Tire İlçesinde kurulan Tire Kutsan A.Ş. 1977 yılında faaliyetine 30.000 ton/yıl kapasite ile başladı. Bugünkü kapasitesi ;

• Tire fabrikada Oluklu Mukavva Kağıt üretiminde 130.000 ton/yıl,
• Tire, İzmit, Adana, Manisa, Karaman, Çorlu fabrikalarında Oluklu Mukavva Kutu üretiminde 260.000 ton/yıl
• Tire fabrikasında Ofset Kutu üretiminde 6.000 ton/yıl

ile birlikte 1000’i aşkın personeli ve 6 bölgedeki satış teşkilatı ile tüm yurt çapında pazarlama-satış faaliyetlerini yürütmekte olup, kağıt ve ambalaj sektörünün önde gelen entegre kuruluşlarındandır. Her zaman müşteri istek ve önerilerini göz önünde bulunduran, dünya ambalajındaki gelişmeleri de yakından takip ederek değerlendiren Tire Kutsan, tesislerindeki mevcut makine parklarına ilave ettiği, Türkiye’de ilk ve tek, 4-6-7 renkli baskı ve ayrıca vernik uygulaması da yapabilen, 3 adet süper flexo baskı makinaları ile de her türlü müşteri isteğine cevap verebilir konuma gelerek bu konuda ilk olmayı başarmıştır.

Yaptığı Ar-Ge çalışmaları ve pazarlama faaliyetleri sayesinde, hizmet verdiği sektörler içersinde yer alan yaş sebze ve meyve sektöründe de yenilikçi liderliğini üstlenen firmamız bu ambalajlarda yer alan emprenye tatbikatı ile soğuk havaya dayanıklılığı maksimum noktalara çıkarmıştır. Ayrıca bu sektöre daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sabit ve mobil sistem katlama makinaları miktarını arttırarak müşterilerine destek olmaktadır.

Tire Kutsan, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi sahibi olarak, müşterilerine ürün ve hizmet kalitesini her üretim sonucunda teslim ettiği “Üretim Kalite Sertifikası” ile de garanti etmektedir. Ayrıca “Gıda İle Temasta Bulunan Materyal Üretim Sertifikası”nı alarak sağlık ve hijyen konularında verdiği önemi de belgelemiş bulunmaktadır. Tire Kutsan, Yurtiçinde ve Yurtdışında düzenlenen ambalaj yarışmalarında almış olduğu ödüllerle, hem kalite hem de Ar-Ge konularında sektörünün yenilikçi lideri olduğunu kanıtlamıştır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0262 375 25 73-0262 375 24 80
Faks 0262 375 21 99
Email
Resmi Web Sitesi www.tirekutsan.com.tr
Adres Sarımeşe Mah. Uzuntarla Beldesi 41320 İzmit / KOCAELİ
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri