Oksa Kimya

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Oksa Kimya Sanayi A.Ş.
Türk deterjan sanayinin öncü kuruluşlarındandır. 1961 tarihinde MODERNO krem deterjan olarak başladığı üretimi daha sonra Savaş Kimya San. BİNGO tesisleri olarak genişletmiş ve BİNGO marka olarak iç piyasada önemli Pazar payı elde etmiştir.

BİNGO tesislerini Hayat Kimya Sanayine devreden firma kurucusu Zeki SAVAŞ 1989'da bugünkü OKSA tesislerini kurmuş, OXA marka ile üretim yaparken 1970 tarihinde MİGROS T.A.Ş. şirketine Türkiye'de de ilk defa MİGROS marka krem deterjan üreterek başladığı (Private Label) firmalar için özel markalar üretimine ağırlık vermiş, sıvı temizlik maddelerinin hemen tüm çeşitlerini MİGROS, ŞOK, BÜTÇEM marka olarak üretmeye başlamıştır. Halen MİGROS T.A.Ş'ye yaptığı mallar yanında, Bulgaristan'a MEDİSAFE markası ile, İsrail'e, Filistin'e OXA marka ile, Rusya, Bulgaristan, Kazakistan, Azerbaycan'a RAMSTORE markası ile üretim yapmaktadır.

Oksa Kimya San. A.Ş. Tuzla Tepeören mevkiinde 16.456 m2 arsa üzerinde;
Zemin katta 1500 m2 Deterjan üretim hattı,
Asma katta 1100 m2 üretim ve hammadde tankları,
Alt katta 805 m2 şampuan üretim hattı,
Toplam 3.405 m2 kapalı üretim alanı, 455 m2 idari bina, 10 adet otomatik dolum hattı (dolum, kapatma, etiketleme, kolileme), 7 adet ürün mikseri, 25 adet hammadde , ürün dinlenme, Jell ve su tankı.

80 ton rezervli yangın söndürme sistemi,
3 ton saat su kapasiteli deiyonize su sistemi,
4 ton saat su kapasiteli yüksek evsaflı su kuyusu ve arıtma tesisi ile ayda yaklaşık 1000 ton üretim kapasitesine (Tek vardiyada) sahip olup, mevcut arsasına gerekli bina ve makine ilavesi ile 3 ay içinde aylık 2000 ton üretime çıkabilecektir.

Her türlü sıvı temizlik ürünleri üretilebilecek nitelikte olan tesisin ürün yelpazesini web sitemizde görebileceksiniz...

Burada görülen çeşitlerin dışında istenilen gramaj ve çeşitlerde ürünler de yapılabilir.



İletişim

Yetkili Önder GARİB
GSM
Telefon 0216 304 23 65
Faks 0216 304 23 70
Email oksakimya@superonline.com
Resmi Web Sitesi www.oksakimya.com.tr
Adres SANAYİ CAD. NO:21 TEPEÖREN-TUZLA
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri