Dnz Murat Makine

  • Demir Çelik
  • DENİZLİ

Hakkımızda

Dnz Murat Makine 1983 Yılında Atölye Olarak Açılmış Olup Kendi Kendini Geliştirerek Bugün Fabrika Haline Gelmiştir.

Şirketimiz Dünya Endüstrisinin Neye İhtiyacı Olduğunu Bilerek Ve Demir Endüstrisine Uygun Üretim Ve Montajın Temel Önemini Kavramaktadır.

Atölyemiz Bir Karınca Yuvasını Andırır.her Dakika Çalışanlarımız Sevgiyle Üretmekte Ve Yaratıkları Her Şeye Kendilerinden Bir Parça Katmaktadırlar.

Şirketimiz 2000 M² Kapalı 3500 M²açık Alan Üzerinde Kuruludur.şirketimizin Olanakları Her Geçen Gün İyiye Gitmektedir.

Şirketimiz Prensibi Yeni Trendler Ve Teknolojiler Eşliğinde Kalite Müşteri Mutluluğudur.bizler Türkiye De Sözü Geçen Bir Firmayız.

Özellikle Bu Günün Endüstri Ortamında Fabrikayı Etkili Bir Şekilde İşletmenin Onu Kullanıma Hazır Hale Getirmek Kadar Önemli Olduğuna Dikkat Ediniz.bunun Yanın Da Günümüzde Başarılı Bir Şekildeki Üretim, Yerleşim Ve Modernizasyonlar Türkiye İçinde Ve Uluslar Arası Alanda Birçok Haddane Ve Taş Kırma Projesini Kurup, Başlatarak Ve Yeniden Gözden Geçirerek Başarılı Bir Şekilde Tamamlamıştır.

Bunun Yanında Biz Bu Gün Pek Çok Fabrikada En İyi Teknolojiyi Ve Üretim Stratejilerini Uygulamaya Ko Onların Çalışmalarını Başarılı Bir Şekilde Yürütmesine Ve Uluslar Arası Pazarda Yarışmasına Yardım Ediyoruz.

Üretim Kalitemiz Resmi Olarak Iso 9001-2000 Tüv İşletme Servisi Kayıtlıdır.temel Üretim Kapasitesi 30/500 Ton Gün Ve 8 Saatlik Vardiya Halindedir.makinelerimiz Otomatik Ve Yarı Otomat.

İletişim

Yetkili Mehmet YAKALI
GSM
Telefon 0258 267 21 00
Faks 0258 267 10 25
Email muratmakine@muratmakine.com.tr
Resmi Web Sitesi www.muratmakine.com
Adres ANKARA-ASFALTI 10.KM
Şehir DENİZLİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri