Okb Medikal

  • Medikaller
  • ANKARA

Hakkımızda

Günümüzün yeni mesleklerinden “Biyomedikal Mühendisliği” mezunları tarafından kurulmuş olan firmamız, kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Biyomedikal Mühendisliği’nin kapsadığı alanda yani medikal sektörde hızla yerini alan firmamız, özellikle tıbbi cihaz yedek parçaları ve teknik servis hizmeti ile kısa sürede bir çok başarıya imza atmıştır. Firmamız, marka ve model ayrımı olmadan her cihazın yedek parçasını ve teknik servisini sağlamaktadır.

Ürün portföyüne “Solunum Aksesuarları” nı da ekleyen firmamız bu alanda bir çok kuruluşla beraber çalışıp, gereken kalite testlerini yaptıktan sonra, Türkiye’nin dört bir yanındaki hastanelerle çalışmakta ve solunum aksesuarları konusunda marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Distribütörlüklerinin yanı sıra danışmanlık hizmetleri de vermekte olan firmamız, Avrupa Birliği Projelerine, Projelerin İhalelerine Hazırlanma konusunda ve Hastane Projelerinde profesyonel mühendis kadrosu aracılığı ile danışmanlık hizmetleri vermektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 426 69 01-02
Faks 0312 426 69 03
Email info@okbmedikal.com
Resmi Web Sitesi www.okbmedikal.com
Adres NERGİZ SOK. NO:4/1 KAVAKLIDERE
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri