Karbeyaz

  • Temizlik Firmaları
  • KONYA

Hakkımızda

Karbeyaz Baca ve Kanalizasyon şirketimiz 2000 yılında KONYA ilinde kurulmuştur. Faaliyet alanları, Kalorifer ve Baca Temizliği, Kanalizasyon Temizliği ve Baca ve Kanalizasyon makinesi imalatı alanında hizmet vermeye başlamıştır. Şirketimiz İnsan sağlığı ve çevre temizliğine verdiği önemdem dolayı müşterilerine kaliteli ve en iyi hizmeti vermeyi kendisine görev edinmiştir. Alanındaki gelişmeleri takip ederek kendini yenilemek ve öncü bir sektör haline gelmek için çalışmalarına büyük bir azim ve hızla devam etmektedir.Şirketimiz kurulduğu yıldan bu yana bünyesinde barındırdığı makine ve ekipmanlarını sürekli yenileyerek gelişen teknolojinin takipçisi olmayı, işinde eğitimli personel yetiştirmeyi ve bunun devamını sağlamayı vazgeçilmez bir şirket politikası haline getirmiştir.

BACA TEMİZLİĞİ HİZMETİMİZ
Katı yakıt bacaları yılda iki, Restaurant - Otel mutfak sistemleri ve bacaları çalışma yoğunluğuna göre 3 ile 6 ay arasında yetkili firmalara temizlettirilmelidir.Baca yanma sonucu ortaya çıkan, insan sağlığı açısından tehlikeli olabilecek gazları en güvenilir yoldan atmosfere ulaştıran kanal sistemine verilen isimdir. Baca yüksek ısıya ve yangına, yanma sonucu ortaya çıkacak gazların kimyasal etkisine, korozyona ve su buharına karşı dayanıklı olmalıdır. Aynı zamanda Oluşturduğu çekme sayesinde, yanma için gerekli havayı ocağa, ızgaraya ve kazana ulaştırır. Yanma veriminin yüksek, ısıtma maliyetinin düşük olması ve çevre sağlığının korunması bakımından faaliyet alanına göre belirli periyotlarda temizletilmesi gereklidir. Firmamız Konya ve ilçe genelinde hizmet vermektedir

KANALİZASYON TEMİZLİĞİ
Mevcut şehir kanalizasyon hatları zaman geçtikçe dolmakta, tıkanmakta ve çeşitli kimyasal atıklar nedeniyle deforme olmaktadır. KOMBİNE KANAL TEMİZLEME makinalarını kullanarak kanalların temizlenmesini sağlamaktayız.

İletişim

Yetkili Metin KOÇ
GSM
Telefon 0332 238 71 52
Faks 0332 238 71 52
Email karbeyaz.baca.kanalizasyon@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.karbeyazbacakanalizasyon.com
Adres Kahraman cad. N:5-B Karatay Merkez
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri