Kartemsan

  • Temizlik Firmaları
  • İSTANBUL

Hakkımızda


Kartemsan Group 1990 yılında kurulmuş olup kısa sürede büyük projelere imzasını atmış,konusunda uzmanlaşmış deneyimli yöneticiler ve personeli ile hizmet vermektedir.

Kartemsan Group olarak ,kurulduğumuz ilk yıllarda sadece temizlik alanında faaliyet gösterirken müşterilerimizin duydukları güven sayesinde yelpazemizi genişleterek ,çeşitli alanlarda müşterilerimize hizmetler sunmaya başlamıştır.

Temizlik Profesyonel Bir Ekip İşidir. Kartemsan Temizlik Profesyonel Ekibi İle Sizlere Tertemiz Mekanlar Sağlar.

Temizlikle İlgili Sorunlarınızı Modern Makineler, Ekipmanlar Kullanarak Çözmemiz ve Gerçek Temizliğin Keyfini Yaşamamız İçin Firmamızın Sunduğu Değişik Alternatifleri Görmeniz Gerekir.



Personel bir firmanın her şeyidir; İşi gerçekleştiren, fark yaratan, neyin nasıl olacağına karar veren ve kendini müşteri yerine koyan kişidir. Personel; tedarikçiler, organizasyon ve müşteriler arasındaki ilişkileri sağlayan ve firmanın bütün prosedürlerinin en can alıcı noktasında duran kişidir.

Doğru işe doğru insanı seçme kavramı çok ifade edilen bir kavram olmakla beraber maalesef çok az sayıda firmanın sağlıklı gerçekleştirebildiği bir kavramdır.


Güvenilirlik

Şirket içinde ve dışında bütün ilişkilerimizde en önde gelen değerimiz, dürüstlüktür. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; sektörde emin adımlarla ilerleyebilmemiz için çalışanlarımızın ve müşterilerimizin güvenini fazlasıyla sağlamalıyız. Biz bunu sağladık ve korumak için de titiz bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dürüst ve şeffaf olmanın her zaman kazandırdığına inanıyoruz.

Sorumluluk

Hijyen group olarak sattığımız ürün ve hizmetlerin tesliminde ve satış sonrası desteğinde sorumluluğumuzun büyük olduğunun bilincindeyiz. Sorumluluk, ciddiyeti o da beraberinde güveni doğurmaktadır. Bu çerçevede taahhütlerin yerine getirilmesi sorumluluğun ilk ve en önemli maddesi olmaktadır.

Kendine ve Başkalarına Saygı

Müşterilerimiz ve çalışanlarımızla iletişimimiz her zaman açık, net ve saygılıdır. Çalışanlarımıza ve müşterilerimize değer verir, saygı duyar ve bunun bir göstergesi olarak da onları samimiyetle dinleriz.

Müşteri, çalışan ve iş ortağı memnuniyeti

Memnun müşteri beraberinde birçok müşteriyi getirecektir. Memnun çalışan da müşterilere daha iyi hizmet sunacaktır. Bütün bunların bilincinde olduğumuz için çalışan ve müşteri memnuniyetini sağlamak konusunda elimizden geleni yapmayı hedefliyoruz.

Başarıya Odaklı Değişim

Türkiye'deki ve dünyadaki değişimleri takip edip gerekli olanlarına uyum sağlamayı ilke edindik. Kadromuzu da değişime açık insanlardan oluşturmaktayız.

VİZYONUMUZ
Temizlik sektörü alanında elde ettiğimiz başarıları sürdürmek.


MİSYONUMUZ :

Kimiz?:
Temizlik firmaları alanında Türkiye'de öncü firmalardan biriyiz.

Temizlik Çözümleri konusunda liderliği yakalamış durumdayız.

Müşterilerimize bu alanlarda maksimum katkıyı sağlamak için çalışkan kadromuzla hizmet sunan bir şirketiz.

Neler yapıyoruz?:

Dış cephe cam temizliği
Halı yıkama hizmetleri
Ofis temizlikleri
İnşaat sonrası temizlik hizmetleri
Endüstriyel temizlik


Niçin yapıyoruz?:

Kişi ve kurumların ihtiyaçlarını, tek merkezden güvenli ve kolay bir şekilde elde edebilmelerini sağlamak için yapıyoruz.

Bizi özel kılan nedir?:

Güven
Tecrübe
Kalite
Danışmanlık hizmeti
Hizmet sonrası destek
Verimlilik
Özgün ve farklı hizmet anlayışı
Çalışkan kadro 24 saat sınırsız hizmet
Hız
Kolaylık
Sektörde bilinirlik

A ) DIŞ CEPHE TEMİZLEME
B ) CİLALAMA
C ) OFİS TEMIZLIGI
D ) İLAÇLAMA
E ) HALI VE KOLTUK YIKAMA
F ) CAM TEMİZLİĞİ
G ) İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK
H ) PERYODİK TEMİZLİĞİ

A ) Hastane, okul, iş yerleri, dershane v.b mekanlarınızın içten ve dıştan olmak üzere her türlü güvenliği sağlayarak büyük bir titizlikle işinde uzman kadromuz ile dış cephe temizliğini yapıyoruz

B ) Kırıstalize Cila :(makine ile yapılan cila )ofis,okul,dershane,büroların mermerlilerine cila yapılmadan önce zemindeki eski kir ve cilalar çıkartıldıktan sonra yapılan cilalama işlemi.

Polimer Bazlı Cila :(Mop ile yapılan Cila) ofis, okul, dershane, büro, fabrikaların pvc, mineflo, parkelere yapılan cilalama işlemi.


D ) Büro ve ofislerde bulunan masaların,koltukların,dolapların,ahşap ve metal doğramaların ve diğer büro eşyaların ,cam kenarlarının malzemeye uygun özellikteki temizlik malzemeleri ile silinip temizlenmesinin yapılması.

- Duvardan duvara halıların önce mevcut lekelerin çıkartılarak sanayi tipi fırçalı makineler ile halılarınızın yıkanması yapılır.

- Kalorifer peteklerinin temizliğinin yapılması,

- Bütün çöp kutularının ve kül tablalarının boşaltılarak temizlenmesi,

- Jaluzilerin temizliğinin yapılması,

- Kullanılacak temizlik malzemeleri ve ilaç şirketimize aittir.

- Büro bölümlerinizde mevcut bulunan elektronik (bilgisayar,fax,telefon operetleri v.b)aparatlarla temizlenmesi.

D ) Fare,böcek,sinek,karınca,hamamböceği v.b haşerelerin kontrolü zordur.Tecrübe,teknik bilgi ve uygun ensektisit ve periyodik uygulama tekniği gerektirir.Profesyonel servise baş vurup üreme yerleri ve uçkun mücadelesi için yardım almak gerekir.Bu işlemlerin takibi uzman ekibimiz tarafından uygulanmaktadır.


E ) Her türlü kıymetli halılarınız sanayi tipi makinelerle yıkanıp,güçlü leke çözücü özelliğine sahip ilaçlarla lekeleri çıkartılıp temizliğinin yapılması firmamızca sağlanır Koltuklarınız ve duvardan duvara halılarınız yerinde profesyonel ekibimiz ve sanayi tipi Vakum makinelerimizle temizliği yapılıp hijyeniği sağlanır.


F ) Ev ve işyerleri genelinde bulunan dış cephe ve iç cephe camların,cam kenarlarının ve pimapenlerin silinip gerektiğinde vinçle silinmesi gereken dış cephe giydirme camların temizliği,camların çekçek,peruj ve cam jileti ile temizliği firmamız tarafından itina ile yapılır.

G ) Zeminlerde bulunan inşaat sonrası harç,kireç artıkları makinelerle petleme yapılarak en iyi şekilde hizmetinize sunulur.

H ) Aylık,günlük,haftalık ücret karşılığı konutların ve iş yerlerinin yetkilileri tarafından birlikte belirlenerek belli periyotlarla temizlenmesi sert yüzey ve özel alanların bakımı,haşere ve zararlılarla mücadelesi hizmetleri personelimiz ve firmamız tarafından sağlanır.

İletişim

Yetkili Hidayet KOĞKELLE
GSM
Telefon 0216 314 93 99
Faks 0216 314 93 59
Email kartemsan@kartemsan.com
Resmi Web Sitesi www.kartemsan.com
Adres Esenşehir Mahallesi Nato Yolu Caddesi Bahadır Sokak No:41 Dudullu ÜMRANİYE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri