Kutay Temizlik

  • Temizlik Firmaları
  • TEKİRDAĞ

Hakkımızda

KUTAY TEMİZLİK sağlığa uygun temizlik konusunda tüm mekânlarda en üstün hizmeti verebilecek kapasite ve donanıma sahiptir. Ofis, büro temizliği, inşaat ve tadilat sonrası temizlik, fabrika ve endüstriyel üretim alanlarının temizliği, ev apartman ve blok temizliği, zemin ve cam temizliği gibi özel uzmanlık ve donanım gerektiren temizlik hizmetlerinde Kutay Temizlik kalitesine güvenebilirsiniz. Deneyimli kadromuz ile verdiğimiz hizmet tüm mekânlarda kaliteli hizmet olarak size dönecektir..



Kutay Temizlik, deneyimi ile evleriniz de ve ofisleriniz de genel temizlik hizmeti sağlamaktadır. Kutay Temizlik ev ve ofis temizliğinin vazgeçilmez ilkeleri olan Güvenilirlik ve Titizliğe büyük önem vermektedir.



Kutay Temizlik olarak amacımız tüm temizlik hizmetlerinde kalıcı ve etkin çözümler sunmaktır. İhtiyacınız olan her yerde; genel temizlik hizmetlerimiz mevcuttur.

Ofis ve büro temizliği gibi alanlarda temiz-
lik yapan Kutay Temizlik, ofisinizde işyerinizde size rahat ve sağlıklı çalışma ortamları hazırlamaktadır.Ofislerde bilgi-
sayar, masa, sandalye,wc,mutfak,ve ıslak zeminlerin temizliğinde hijyen kuralarına uyulması gerekmektedir.Amacımız hep daha iyi hizmet ve daha çok müşteri memnuniyetidir.

Konut temizliğinde amaç; boş veya dolu olan konutları temiz, hijyenik ve göze hoş görünmesini sağlamaktır.
Konut temizliği özel bilgi ve beceri gerektirmektedir.Çünkü bir çok Konut da lavabo ve banyolar özel malzemeler ile kaplanmıştır. Kullanılacak yanlış bir kimyasal armetörlerin bozulmasına ve kararmasına neden olacaktır.

Fabrika, okul, ofis, villa ve evlerin inşaat atıklarının temizlenip binanın kullanılır hale getirilmesidir.
Yapılması gereken işlemlerden başlıcaları: Cam, duvar, kapı, dolaplar, tuvalet, mutfak, balkon, zemin, panjur, jaluzi gibi malzemelerin temizliğidir.

Hizmetlerimiz;



-SABİT-SÖZLEŞMELİ TEMİZLİK PERSONELİ

-EV, APARTMAN ve BLOK TEMİZLİĞİ

-OFİS VE BÜRO TEMİZLİĞİ

-İNŞAAT ve TADİLAT SONRASI GENEL TEMİZLİK

-OFİS BÜRO FABRİKA TEMİZLİĞİ

-ZEMİN ve CAM TEMİZLİĞİ

-HALI YIKAMA, BAHÇE DÜZENLEME

-TOPTAN TEMİZLİK MALZEMELERİ SATIŞI

- DEFANCE GÜVENLİK ŞUBESİ OLARAK HİZMET VERMEKTEYİZ

- FABRİKALARA TAŞARON ELEMAN TEMİN ETMEKTEYİZ.....

İletişim

Yetkili İsmail ÇİVRİLLİ
GSM 0530 878 29 14-15-16
Telefon 0282 726 09 90
Faks 0282 726 26 02
Email kutaytemizlik@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.kutaytemizlik.com
Adres Atatürk Cad. No.44 Kat. 3 Çerkezköy
Şehir TEKİRDAĞ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri