Ayhan Müzikhol

  • Davet ve Organizasyon
  • ADANA

Hakkımızda

Evlilik toplumun mihenk tasidir. Düzenli toplumlar düzenli ailelerle varolurlar. Hayata bir es seçerek baslama ve bir yuva kurma istegi çiftleri hayata baglayan ve asklarin filizlendigi andan itibaren kalplerde olusan güçlü birer olgudur.

Evet iste O nu buldunuz ve iste hayatinizin anlami var artik. Ne yapmalisiniz? ilk ve dünyanin en önemli sorusunu soracaksiniz… Ve iste hayatta duymak isteyeceginiz en güzel en özel kelimeye geldi sira… Ney di bu kelime bir bakalim Olur, Tamam, Eh Peki, hayir hayir bunlar degil tabii ki kocaman bir Eeeevvveeet…
iste tam bu noktada size yardimci olacak gelecek ve evlilik adimlarinizi atarken size destek Ayhan Müzikholden kalplerinize sunulur.

Salonumuz Hakkinda:


Ayhan Müzikhol 700 kisiyi yani sizi ve sevdikleriniz agirlayacak kapasitededir. Ulasim ve otopark sorunu yoktur.


Samimi ve güler yüzlü personelini taniyinca dostlarinizin evliliklerini de mutlaka Ayhan müzikhol de her sey en ince ayrintisina kadar düsünülmüs; sicak, soguk klima sistemi size bahar tazeliginde bir havada bu mutlu günü yasamaniza firsat verecek.


2007 den beri yeni yerimizle bir çok mutluluga sebep olmaktan son derece gururluyuz, onurluyuz. Dürüst, seviyeli ve samimi çalismalarimizla bir çok yeni çift hayata beraber adim attilar.


Dügün, sünnet, dogum günü, konser, tiyatro gösterimi, özel toplantilarda Yemekli, yemeksiz seçenekleriyle bir çok kisinin tercihi olan Ayhan Müzikhol size lüks mekanin yaninda güler yüzlü personeliyle de en iyi hizmeti sunmaktadir.Yüzlerdeki mutluluk hep övünç payemiz olmustur.

İletişim

Yetkili Ayhan ŞİRİN
GSM
Telefon 0322 352 12 82
Faks
Email ayhanmuzikhol@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.ayhanmuzikhol.com
Adres REŞATBEY MAH. TURHAN CEMAL BERİKER BUL. NO:17 SEYHAN OTELİ KARŞISI
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri