Ozan Yapı Dekorasyon

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İZMİR

Hakkımızda


2004 yılından buyana yapı dekorasyon sektöründe faaliyette olan firmamız her geçen gün biraz daha büyüyerek yapı dekorasyon hizmetinde siz değerli müşterilerimizin sayesinde yapı dekorasyon da marka olmuş ve bugünlere gelerek daha temiz ve saygılı hizmet vermeyi kendimize bir misyon bilmişizdir. Firmamız; olarak kaliteden kesinlikle ödün vermeden devam eden ilkeli ve dürüst çalışma prensibiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam ederek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.


Modern Dünya'da yenilikçi, değişime açık olan, insan ihtiyaçları doğrultusunda, estetik görünüm ve işlevselliğin birbirinden ayrılmaz faktörler olduğunun bilincindeyiz, tüm ihtiyaçlara ve farklı zevklere yönelik alternatifli tasarımlar duşakabin, küvet, jakuzi ve kabin sistemlerinin de üretilip modern şekilleriyle tüketicinin hizmetine sunulmasını zorunlu kılmıştır. Ozan Yapı Dekorasyon hizmetinde müşterisine en iyisini sunmaktadır.

HİZMETLERİMİZ:
Banyo, Tuvalet ve Mutfakların Tadilatı
Her türlü boya işleriniz, firmamızın uzman ekipleri tarafından yapılır. Boya ve renk seçiminden işin bitirilmesine kadar tüm ayrıntıları biz takip ediyoruz. Kartonpiyer, Asma Tavan, Alçı Dekorasyon, Hazır Mutfak Laminat Parke, PVC Kapı Pencere, Çelik Kapı
Amerikan İç Kapı, Dış Cephe, Fayans Seramik
Çatı İzolasyon, Çatı Tamiri Tadilatın Yapılması Tüm Hizmetlerimizde Garantili Olarak Çalışıp Disiplinli Bir Titizlikle Sizlere Güzel Bir Çalışma Ortaya Koyuyoruz.

İletişim

Yetkili Olgun YILDIRIM
GSM
Telefon 0232 448 00 79-0232 442 06 40
Faks 0232 448 00 79
Email bilgi@insaatdekor.com
Resmi Web Sitesi www.insaatdekor.com
Adres BUCA-İZMİR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri