Ecem Makina

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

Ecem Buhar Makineleri 1995 yılından beri tekstil sektörüne çeşitli buhar makineleri üretimi yapmaktadır.

Firmamız yıllarca tekstil sektörüne buhar makineleri üretmiş ve bunların servis - bakım ve yedek parça ihtiyaçlarını temin etmiştir.

2000 yılından sonra vizyon olarak çeşitli makine üretimine başladık ve otel - çamaşırhane grupları olarak devam ettik. Daha sonra bunların yanında fırıncılık sektörüne fermantasyon ve fırın için buhar sistemlerinin üretimi ile devam ettik.

Fakat yılların verdiği tecrübe ve özgüvenden sonra yine konumuz olan buhar ile oto yıkama sistemlerinin AR-GE işlemi ile devam ettik. Üretmiş olduğumuz buhar makinelerinin bir çok firma tarafından beğenilmiş ve olumlu sonuçlar vermiş olması bizi daha da iyilerini yapmaya sevk etmiştir.

Amacımız yurt için de tamamen yerli üretim makineler yaparak ülke ekonomisine ve ülke insanımıza faydalı olmaktır. En azından kendi sektörümüzde dışa bağımlılıktan kurtulmak ve daha iyi ürünler üreterek dış pazarlara ulaşmakta hedeflerimiz arasındadır.

Siz Değerli Müşterimizin görüşleri ve istekleri ile bizim teknik uğraşlarımızın birleşmesi ile eminiz ki. daha başaracak çok şeylerimiz vardır.

İletişim

Yetkili
GSM 0533 511 15 35
Telefon 0232 265 08 87
Faks
Email info@ecemmakine.com
Resmi Web Sitesi www.ecemmakine.com
Adres 666/2 SOK NO:25 BUCA
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri