Destek Servis Hizmetleri

  • Temizlik Firmaları
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Çağımız küreselleşen ekonomik süreç, kurum ve kuruluşların birbirleriyle olan rekabetini hızlandırmış, örgütlerdeki zaman kullanımı, karar ve uygulamadaki hız ve değişim süreci başlı başına birer stratejik faktör haline gelmiştir.

Türkiye’nin uluslararası alandaki toplam rekabet gücünü arttırabilmek için, kurum ve kuruluşlar bünyesinde her alanda rekabet ve rekabetçiliğe olan yaklaşımları ciddi bir revizyon a tutmak gerekecektir. Bu konu 21. Yüzyılın eşiğin deki küreselleşme sürecinde çağdaş refahı yakalamak isteyen ülkemiz ekonomisi için son derece önemlidir. Dolayısıyla kurum ve kuruluşlar için rekabet edebilmek ve bu konuda üstünlük sağlayabilmek yaşamsal bir değer ifade etmektedir. Bu hızlı rekabet ortamında ayakta kalabilme çabaları kurum ve kuruluşları yeni yönetim arayışlarına yönlendirmektedir.

Bu bağlamda Destek Servis Hizmetleri profesyonel yönetim kadrosu ve bilgi birikimi ile kurum ve kuruluşların ana faaliyet alanları dışında kalan hizmet ve malzeme tedariki konularında “stratejik hizmet ortağı” rolünü üstlenerek kuruluşların faaliyetlerine odaklanmalarını ve küreselleşen dünya’da rekabet güçlerini arttırmalarını sağlar. Buna ilave olarak sunduğumuz hizmetler standartlara uygun, ölçülebilir ve ekonomik olduğundan hizmet verdiğimiz kurumlara bütçe ile hedeflenen tasarrufların sağlanmasında da katkıda bulunmaktayız.


Amacımız

Müşterilerimizin benzersiz gereksinimlerine uyan özgün çözümler.
Sürekli müşteri memnuniyeti.
Güvenilir ve ekonomik malzeme, kaliteli ve süreç içerisinde geri dönüşüm sağlayacak hizmet tedariki.
Bütçe ile hedeflenen tasarrufun sağlanması.
Söz verdiklerimizi sürekli olarak sağlamaya yönelik taahhüt.

Hizmetlerimiz
Outsourcıng
Temizlik Hizmetleri
Teknik Hizmetler
Resepsiyon ve Danışma
Hizmet İşleyiş Modeli
Ofis Hizmetleri
Kurye ve Posta Servisleri
Muhasebe Hizmetleri
Santral ve Dahili Haberleşme Sistemleri Yönetimi
Satın Alma
Taşınma Yönetimi
Alternatif Hizmetler
Çamaşırhane Hizmetleri
Danışmanlık ve Fizibilite
Haşere ile Mücadele Hizmetleri
İnsan Kaynakları
Makina Kiralama ve Satış
Oto Yıkama Hizmetleri
Peyzaj ve Çevre Hizmetleri
Vale Hizmetleri

VİZYONUMUZ

Destek Servis Hizmetleri, olarak kuruluşların ana faaliyet alanları dışında kalan hizmet ve malzeme tedariki konularında “stratejik hizmet ortağı” rolünü üstlenerek; dürüst ve güvenilir iş ortağı olarak tanınan bir şirket olmayı hedeflemekteyiz.

MİSYONUMUZ

Sektördeki profesyonel ve etik standartların gelişimine katkıda bulunarak; müşterilerimizin benzersiz gereksinimlerine uyan özgün çözümler üretmek ve sektöre yetişmiş iş gücü kazandırmak.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Güvenilir ve ekonomik malzeme, kaliteli ve süreç içerisinde geri dönüşüm sağlayacak hizmet tedarikini oluşturmak.
Bütçe ile hedeflenen tasarrufu sağlamak.
Müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamaya yönelik , kalite standartlarımızı arttıracak Ar-Ge ve eğitim çalışmalarını kesintisiz sürdürerek, İşverenlerin sektöre bakışlarındaki kaliteyi arttırmak.
Stratejik düşünen yaratıcı , yenilikçi projeler geliştirip , Bilgi Teknolojilerinden en iyi şekilde yararlanarak dünya standartlarında, ölçülebilir ve ekonomik hizmet verirken müşterilerimize etkin ve doğru çözümlerle ulaşarak geri dönüşüm sağlamak.

İletişim

Yetkili Yılmaz DERİK
GSM
Telefon 0212 358 59 40
Faks 0212 358 59 42
Email f.aydogan@destekservis.com.tr
Resmi Web Sitesi www.destekservis.com.tr
Adres Rumelihisarüstü 5. sokak numara 28-A Gültekin Apartmanı Sarıyer
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri