Aknur

  • Akaryakıt, Lpg Ve Doğalgaz
  • İSTANBUL

Hakkımızda

KNUR, İstanbul’da, merkezi Karaköy’de olmak üzere, İSTOÇ ve KARTAL’daki şubelerinin dışında, ANKARA ve BURSA’da ki şubeleri ile beş satış noktasında ve Türkiye'nin her şehrindeki bayileri ile programında bulunan malzemeleri pazarlamaktadır.

AKNUR, başta KAPALI GENLEŞME DEPOLARI olmak üzere, pek çok yeni ürünü, kalorifer ve sihhi tesisat sektörüne tanıtmış, ithalatı ve imalatı ile de sektörümüzde kullanılmasına öncülük etmektedir.

Bunlardan bazıları:

LOGOTHERM: Müşterek oturulan konutlarda, her dairenin Kalorifer ve Sıcak su ihtiyacını temin eden ve aynı zamanda kullanım miktarlarına göre masrafları paylaştıran yeni bir ısıtma sistemidir.
YERDEN ISITMA ve DEBİMETRELER: Yerden ısıtma ve normal kalorifer sistemlerinde, her radyatörde dolaşan su miktarını kollektörden ayarlayabilen ve dengeli ısıtmayı sağlayan sistemler.
ELEKTRİKLİ ISITMA SİSTEMLERİ: Kalorifer sistemi ile ısıtılamayan küçük hacimlerin veya cami gibi günün belli zamanlarında kısa müddetlerle kullanılan mahallerin veya çok hassas ısıtma ihtiyacı olan birimlerin ısıtılmasında, zemine şap altına serilerek kullanılan sistemler.
DOĞALGAZ EMNİYET ELEMANLARI: Doğalgaz veya LPG ile ısıtılan mahallerde, yangın veya patlama gibi hadiseleri önlemek üzere, ortam sıcaklığı 60 C.ye çıktığında, gaz sistemlerini otomatik olarak kapatan EMNİYET ARMATÜRLERİ.
DOĞALGAZ KAÇAKLARINI ÖNLEME İŞLEMLERİ: Doğalgaz ve LPG. gibi gazların sistemden dışarı kaçmasını önleyen, sistemdeki boru şebekesinin iç yüzeyini ve eklem yerlerini kapatan emniyet işlemleri.
ISITMA SİSTEMLERİNİ TEMİZLEYEN FİLTRELER: Kazan çıkışına monte edilen ve tesisata gidecek olan, HAVA, YABANCI ARTIKLAR, METAL PARÇALARI ve ÇAMURU temizleyen filtreler.

PLASTİK KOMBİ ve KAZAN BACALARI: 160 C.ye dayanabilen ve paslanmaz çelik bacaların yerine, Avrupa'da çok yaygın olarak kullanılan bacalar.
Bu ve buna benzer malzeme ve hizmetler AKNUR’un sektörümüze tanıttığı ve kullanımına öncü olduğu konulardan bazılarıdır.

AKNUR’un 2.kuruluşu ALNUR End.Malz.San. ve Tic. A.Ş., ısıtma ve sıhhi tesisatlarda kullanılan aşağıdaki malzemeleri imal etmektedir.

Dört ve Üç Yollu Vanalar,
Radyatör vanaları,pislik tutucular v.s.,
Doğalgaz Filtreleri,
Isıtma ve Doğalgaz Küresel vanaları,
Isıtıcılı ve diğer Akaryakıt filtreleri,
Emniyet vanaları,
Yerden ısıtma Kollektörleri,
Pik ve sarı malzeme imalatları.

İletişim

Yetkili Nural TUNCER
GSM
Telefon 0212 659 01 67/0212 659 25 12
Faks 0212 659 01 69
Email info@aknur.com
Resmi Web Sitesi www.aknur.com
Adres MRK. ISTAÇ TOPTANCILAR ÇARŞISI 2.ADA NO:75-77-79 MAHMUTBEY
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri