İstanbul Zaman Kontroller Sistemleri

  • Güvenlik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Güvenlik ve kontrol sistemleri konusunda etkinlik gösteren İSTANBUL ZAMAN, 10 yılı aşan yönetim deneyimi ile yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atmıştır. Slogan olarak seçmiş olduğu "Zamanı kontrol etmek elinizde" yaklaşımına uygun olarak,bir işletmenin gereksinim duyabileceği tüm elektronik güvenlik ve kontrol ürünlerini bünyesinde bulundurmaktadır.

Konusunda deneyimli İSTANBUL ZAMAN proje grubu,keşif aşamasından başlamak üzere müşterilerinin isteklerini dikkatle değerlendirip, kendi deneyimlerini de katarak en üst düzeyde verim alınabilecek sistemin kurulmasını sağlamaktadır. Çoğunluğu yurt dışında eğitim görmüş mühendis ve teknisyenlerden oluşan İSTANBUL ZAMAN teknik destek ekibi, 24 saat kesintisiz hizmet sistemi ile satış sonrasında da daima müşterilerinin yanında olmaktadır.

Vizyonumuz

Uluslararası standartlarda ürün ve hizmet kalitesi sunmak, yurt dışında ve yurt içinde aranılan bir marka olmaktır.


Misyonumuz

Güvenlik ve kontrol sistemleri sektöründe,ticari kurallar ve etik çerçevesinde, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, tüm çalışanlarımızla birlikte sağlam bir ekip ruhu anlayışı ile pazar payımızı arttırarak bir numara olmaktır.


Kalite Politikamız


Müşterilerimizin değişen ve gelişen gereksinimlerini karşılayabilecek kalitede ürün,teknik destek ve satış sonrası diğer hizmetlerimizle müşterilerimizin memnuniyetlerini en üst düzeye çıkartabilmek, tüm çalışanlarımızın katılımı ile verimliliği artırarak gelişmeyi sağlamaktır. Çalışanlarımızın devamlı gelişimini ve tatminini sağlayarak ekip ruhunu pekiştirmek,faaliyetlerimizi sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için uluslararası toplam kalite yönetim sistemlerini esas almaktır.


Üstünlüklerimiz

- Sektörde en geniş ürün yelpazesini bünyemizde bulunduruyoruz.
- Bir işletme için gerekli tüm elektronik güvenlik ekipmanları ve teknik desteğini sağlayacak kadro mevcuttur.
- Uluslararası standartlarda yüksek kaliteli ürünler, 24 saat kesintisiz mükemmel teknik destek,
- Çoğunluğu, konusunda yurtdışında eğitilmiş uzman teknik destek ekibi
- Uygun fiyatlar ve uygun ödeme koşulları,
- İlk elden ürün sağlama olanağı, tüm ürünlerimiz kendi ithalatımız veya üretimimizdir.



Personel Politikamız

İSTANBUL ZAMAN KONTROL Sistemleri çalışmasıyla değer yaratmayı ilke edinmiş, kurum kültürünü benimsemiş, kendi geleceğini kurumun vizyonu ile bütünleştirmiş kişilerden oluşan bir ailedir. Ortak değerlerimiz olan liderlik, dürüstlük, saygı, güven, açıklık, sosyal sorumluluk, ekip çalışması, kalite, sürekli gelişim İnsan Kaynakları Yönetimi'nin de temel değerlerini oluşturur.

Şirketimizi dinamik bir yapıda tutmak için, sürekli gelişim ile çalışanların performanslarını artırmayı, takım ruhunu oluşturmayı, çağdaş, profesyonel ve huzurlu bir iş ortamı sunmayı hedefler. İSTANBUL ZAMAN dürüst, saygın, iyi yetişmiş, eğitim düzeyi yüksek, insan ilişkileri gelişmiş, takım çalışmasına katılan, dinamik, kendini ve çevresindekileri geliştirmeyi bilen kişiler kazandırmayı amaçlar. Kişilere eşit fırsatlar, kariyer yapma, grup içi rotasyon ve transfer olanağı sağlar.

ÜRÜNLERİMİZ ;

* EVRAK TAKİP SİSTEMLERİ

* BARİYER SİSTEMLERİ

* ALARM SİSTEMLERİ

* KARTLI SİSTEMLER

* MULTIMEDIA FOTOĞRAFLI CİHAZLAR

* TURNİKE SİSTEMLERİ

* GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ

* AXESS KONTROL SİSTEMLERİ

* YÜZ TANIMA SİSTEMLERİ

* BEKÇİ KONTROL SAATLERİ

* PARMAK İZİ SİSTEMLERİ

İletişim

Yetkili Tayfun İLHAN
GSM
Telefon 0212 572 91 45
Faks 0212 572 91 47
Email merve@istanbulzaman.com
Resmi Web Sitesi www.istanbulzaman.com
Adres Kartaltepe Mah. Yunus Nadi Sok. B Blok 47-2 Bakırköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri