Hijyensu

  • Temizlik Ürünleri
  • ANKARA

Hakkımızda

Hijyensu Kurumsal Temizlik ve Hizmet Sektörüne girdiği 2002 yılından bugüne, heyecan ile, yenilikçi ve gelişime önem veren yaklaşımı ile ve kaliteye, yenilikçi gelişmsel rekabete önem veren iş anlayışı ile edindiği birikimleri hizmet verdiği siz değerli müşterileri, iş ortakları, çalışanları ve sektörü ile paylaşmaktadır. İnsana saygı, kalite ve mükemmelliyetçilik temel prensipleri ile hedeflerini ölçülebilir oranda yüksek tutarak gelişimini sürdürmektedir.

HİZMETLERİMİZ

Temizlik Hizmeti, çağdaş yaşamımızda standartlarımızı koruyabilmemiz için gereklilik haline gelmiştir. Temizliğin hizmet boyutunda sektörel standartların oluşmamış olması, hizmetin alınmadan karşılacağınız sonucun önceden tahmin edilememesine yol açmaktadır.

Temizlik hizmetini sizlere sunarken, "temizlik" ve "hizmet" boyutunu ayrı ayrı değerlendirerek sizler yüksek standartlarda toplam kaliteyi sunmayı amaçlıyoruz. "Temizlik Hizmeti"ni profesyonel bir şekilde sizlere sunarken, faaliyet alanlarınıza odaklanmanıza katkımızdan gurur duyuyoruz.

İster küçük bir ofis ister büyük bir iş merkezi, sizin için özel olan alanı projelendiriyor, deneyimlerimizle işliyor ve sizlere sunuyoruz.

ÜRÜNLERİMİZ

Günümüzde, yalnızca "ürün" almak, pahalı bir seçenek halini alıyor. İşletmelerinizde ürün temini konusunda ayıracağınız zaman ve personel, "düşük bedel" ile "pahalı" maliyet unsuru ortaya çıkmaktadır.

Size sağlayacağımız ürünlere uzmanlığımızı katıyor, zaman ve personelden tasarruf etmenizi sağlayarak, sizlere üründen ziyade "değer" sunuyoruz.

* TEMİZLİK KİMYASALLARI

* TEMİZLİK MAKİNELERİ

* KAĞIT ÜRÜNLERİ

* TEMİZLİK EKİPMANLARI

İletişim

Yetkili Esra KAYNARCA
GSM 0542 267 66 06
Telefon 0312 397 76 75
Faks 0312 397 76 74
Email mseyhan@hijyensu.com
Resmi Web Sitesi www.hijyensu.com
Adres Öz Ankara Toptancılar Sitesi 3. Blok No:96 Macunköy
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri