Has Arı Metal

  • Hurdacılar
  • KONYA

Hakkımızda

Güzel Türkiyemizi korumak ve gelecek nesillerimize daha temiz ve yaşanılabilir bir ülke bırakmak için çevremize daha duyarlı olalım ve geri dönüşüme gerekli önemi verelim.
Geri dönüşümü ve geri kazanımı mümkün olan bu hurda ve maddelerin tekrar sisteme verilmesi ile oluşabilecek hammadde ve çevre kirliliği azda olsa azaltılmış olur.
Böylece en büyük hammadde kaynağı olan çevre bu sayede daha az kullanılarak, gelecek nesillere ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak bir durumda bırakmış oluruz.

Şirketimiz bu bilinç doğrultusunda hareket ederek kendisini bu paralellikle geliştirerek temiz çevre sağlıklı insan sloganını ilke edinmiştir.

VİZYONUMUZ

Kalitede öncü ve sağlıklı bir hizmet anlayışı içinde müşterilerimize en iyi hizmet sunmaktayız. İleriye dönük yaşanabilir bir çevre politikası izlemekteyiz. Kaliteli ve zamanında hizmet ile adı anılan bir firma olarak %100 müşteri memnuniyeti sağlamak ve tedarikçilerimiz ile karşılıklı güvene dayalı olan uzun vadeli işbirlikleri kurmak.

FAALİYETLERİMİZ;

Firmamız her türlü metal atıklar, plastik atıklar, sanayi hurdaları ve kullanılmayan bakır, alüminyum, sarı, çinko vb. hurdaları piyasa değerinden alıp, tekrar ekonomimize kazandırmaktadır.

İletişim

Yetkili
GSM 0541 375 86 34/0541 321 66 04/0535 885 48 69
Telefon 0332 816 18 77
Faks 0232 816 18 91
Email hasarimetal@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres KONYA-AFYON KARAYOLU ÜZERİ DOĞRUGÖZ SAN.SİT YANI AKŞEHİR
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri