Kervan Tekstil

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • SAKARYA

Hakkımızda

1980 yılında kurulan Kervan, sektörün en deneyimli firmalarından biridir. Ev tekstili, ev aksesuarı ve mobilyasının satışa sunan Kervan'ın yaklaşık 14 bin çeşit ürünü bulunmaktadır. ürünlerinin özellikle havlu ve tekstil kısmını kendisi üretirken,kendi ürettiği tekstil ürünlerinin yanında birçok iç piyasanın markasınıda mağazalarında bulundurmaktadır.. Uzakdoğu'nun mistik mobilya ve aksesuarını yurtdışından birçok ülkeden özel üretim ithal edilmektedir.2001 senesinde ürün yelpazesini genişleterek modern ve klasik mobilya satışına da başlamıştır.

Kuruluşundan bu yana kalite ve müşteri mutluluğunu hedefleyen Kervan, faaliyetlerinde ürün ve hizmetlerinin faydasını tüketiciler için her zaman en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen bir prensibi esas alır. Bunun için 2001 yılında hizmet anlayışını genişletmiş müşterilerinin iç mimari ve dekorasyon ile ilgili sorularını yanıtlayıp, ürün seçimi ve yerleşimi konusunda danışmanlık yapacak bilgi tecrübeye sahip mimari danışmanıyla ücretsiz hizmet vermeye başlamıştır.

ŞİRKET VİZYONU

Çalışanlarımız, isim hakkı mağazalarımız ve müşterilerimiz ile toplumumuzun ve çevremizin, doyum ve mutluluğunun tam olarak çakıştığı bir başarı anlayışını, başarının bir hedef değil keyifli bir yolculuk olduğu inancıyla güçlendirerek sürdüren, karlı lider bir kuruluş olmak.

Büyük mağazacılığın evrensel üretim ve pazarlama ilkelerini hayata geçiren Kervan, kalite ve fiyatlandırma arasında kurduğu dengeyle, tüketicinin seçme özgürlüğüne ve özenli hizmet anlayışıyla, ürün çeşitlerinin zenginliğiyle ve hizmet kalitesiyle öne çıkar.

Kuruluş Tarihi
1980

Faaliyet Alanı
Ev ve bahçe mobilyaları, ev tekstili ve dekorasyonu, İthalat ve üretim

ÜRÜNLERİMİZ ;

* TEKSTİL

* MOBİLYA

* BAHÇE MOBİLYASI

* AKSESUAR

Aşağıdaki şube adres ve telefonlarımızla hizmet vermekteyiz...

ŞUBE1:BERK SOK. DOLFİN AVM. KARŞISI İZMİT/KOCAELİ
TEL:0262 332 52 12

ŞUBE2:CENGİZ TOPEL CAD. NO:24 İZMİT

TEL:0262 322 40 83

ŞUBE3:TURAN GÜNEŞ BULVARI NO:74 ÇANKAYA/ANKARA

TEL:0530 409 64 78

İletişim

Yetkili Cafer ERZURUMLU
GSM
Telefon 0264 272 08 40
Faks
Email cerzurumlu@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.krvn.com.tr
Adres Bosna cad. N:13-C
Şehir SAKARYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri