Viking Star Antalya

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANTALYA

Hakkımızda

Otelimiz

12 Connection Suit, 184 standart oda ve 4 engelli odası olmak üzere toplam 196 üniteden oluşmaktadır. Açık ve kapalı birer restaurantı, 1 adet A’la Carte restaurantı, 3 adet çok amaçlı kullanıma uygun salonu, telefon, fax ve bilgisayar hizmetlerinin verildiği 1 adet ofis, okuma odası, Miniclub, Snack bar ve İngiliz stili pub'ı, mini Amfi-Tiyatrosu, Disco ve diğer barları ile hizmet vermektedir.

Kemer'in merkezinde bulunan sıcak ve samimi ev havasındaki otelimiz, alışveriş mekanları ve eğlence merkezlerine sadece yürüme mesafesindedir. Uluslararası Kemer Ralli'si alanına çok yakın olup, Antalya Hava Limanı'ndan 45 km. mesafededir.

Genel Bilgiler

Nisan 2007’de kapılarını misafirlerine açan Otelimiz Kemer Merkezde yer alıp, toplam 196 oda 432 yatak kapasitesine sahip olup; 184 adet standart odasıyla birlikte 4 adet engelli odası ve 12 adet Connection suiti ile hizmet vermektedir. Tüm konfor detayları siz değerli misafirlerimiz için ayrıntılı bir biçimde düşünülmüştür.

Genel alanlarımızda; Açık ve kapalı 2 adet restaurant, İtalyan a’la carte restaurant, özel dizayn edilmiş İngiliz bar, çok amaçlı 3 adet salon, 1 adet bölünebilir toplantı salonu, okuma salonu, Snack bar, Pool bar, Vitamin bar, açık ve kapalı yüzme havuzu, 1 adet çocuk kaydırağı, plaja ücretsiz servis imkanı, oyun salonu, SPA Center, Disco, alışveriş merkezleri ve bay-bayan kuaför salonları yer almaktadır. Ayrıca Lobbyde ücretsiz wireless internet hizmeti sunulmaktadır.



Odalar

Odalarımız; otelimizde konaklayacak konuklarımızın ihtiyaçları ve konforu için özenle tasarlanıp zarafetle dekore edilmiş olup, toplamda 196 oda 432 yatak kapasitesiyle 184 standart oda, 4 engelli odası, 12 Connection suitten oluşmaktadır.

Tüm odalarda ayarlanabilir merkezi klima, elektronik kapı kilit sistemi, yangın alarmı, uyandırma servisi, LCD Tv, uydu kanalı, mini bar, müzik yayını, direkt telefon hattı, internet kullanım imkanı, özel banyo, duş ve tuvalet, saç kurutma makinası, emanet kasa, balkon mevcut olup yerler halı ile kaplıdır.

Restaurant & Bar

Açık( 320 pax ) ve kapalı (220 pax) olmak üzere 2 adet restorant , 1 adet İtalyan A’la Carte Restorant (110 pax), Snack bar ve İngiliz pub (60 pax ), Lobby bar, Disco bar, Spa cafe, Gece klübü, çok amaçlı 3 adet solon, balo ve eğlence organizasyonları için salon (150 pax), 24 saat oda servisi, engelliler için servisler.



Aktiviteler

Tam donanımlı bölünebilir toplantı salonu (225 pax), Spor aktiviteleri ve eğlence;
SPA, türk hamamı, sauna-masaj, fitness center, ücretli internet cafe, sinema, çeşitli gösteri ve eğlence imkanları, çocuklar için mini club, bebek bakımı ve çocuk oyun salonu, kuru temizleme, çamaşır ve ütü servisi, doktor, açık otopark, araba kiralama, jeneratör otelimizde verilen diğer hizmetlerdir. Ayrıca amfi-tiyatromuzda her akşam düzenlenen çeşitli animasyon gösterileri, haftada bir akşam düzenlenen Gala Gecesi ve haftanın belli bir akşamı verilen canlı müzik gösterisi ile misafirlerimizin hoş ve farklı tatil anılarıyla otelimizi hatırlamaları amaçlanmaktadır.




İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0242 814 73 73
Faks 0242 814 73 44
Email gr@vikingturizm.com
Resmi Web Sitesi www.vikingturizm.com
Adres VİKİNG STAR HOTEL 07980 KEMER
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri