C.p. Cihan Pvc

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • MERSİN

Hakkımızda

Cihan PVC 1984de ithalat ve ihracat olarak başlayan faaliyet zincirine 1993 yılında inşaat sektörüyle alakalı faaliyetlerini de katarak devam etme kararı almıştır.

1995 ylından beri inşaat sektöründe PVC imalatı konusundaki hizmet ihtiyacını da karşılama kararı alan şirketimiz bu konuda ulusal PVC imalatı arenasının öncü kuruluşlarından biri olan Günel PVCnin mersin bayiliğini yapmaktadır.

Şirketimiz ÖZ sermayeli bir aile şirketi olup 1500 m2lik kapalı alanda üretim yapmakta ve sagı değer müşterilerimiz her türlü PVCkapı pencere ihtiyacına çözümler üretebilmektedir.

Cihan pvc , mersin mezitlideki modern tesislerinde hizmet vermektedir. Kuruluş yılı olan 1980'den beri PVC kapı ve pencere sistemlerinde sınırsız tasarım olanaklarıyla ürün yelpazesini zenginleştiren Cihan PVC, her bütçeye uygun ürün seçenekleri sunmaktadır.

Cihan PVC'nin dünya standartlarındaki laboratuarlarında uygulayıp, denetlediği "önce kalite" ilkesi, hammadde seçiminden nihai ürün sunumuna kadar titizlikte uygulanmaktadır. Bu titizlik, uluslararası kalite belgeleriyle de onaylanmıştır.

KALİTE STANDARTLARI ULUSAL VE
ULUSLARARASI KURULUŞLARCA ONAYLI



Cihan PVC, üretimin bütün aşamalarında "önce kalite" ilkesini titizlikle uygulamaktadır:

Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine karşılık verecek kaliteli ürünler üretmek.
Tüketici haklarına duyarlı olmak.
Pazar payını ve rekabet gücünü artırmak.
Günel PVC isminin yurtiçinde ve yurtdışında kabul görmüş, onaylanmış marka ve imajını korumak ve geliştirmek.
İşçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre yönünden standartlara uygun çalışma koşulları oluşturmak.
Hammadde kontrolünden kalite ölçümlerine, kaliteye verilen önem, Günel Plastik'te üretimin her aşamasında hayata geçirilir. Bu testlerden başarıyla geçen ürünler, Günel PVC'nin garanti etiketini taşımaya hak kazanır.

Cihan PVC, PVC kapı ve pencere sistemleri sektöründe iddialı, iddiasında kararlı olduğunu, önce kalite ilkesinden ödün vermeyeceğini ve sürekli gelişme, kesintisiz ilerleme içinde olacağını göstermiş; bu istikrarlı başarısını da kanıtlamıştır. Bunun somut göstergesi, üretime başlamasından kısa bir süre sonra aldığı ISO 9000 Uluslararası Kalite Güvence Belgesi'dir.

HİZMETLERİMİZ

Firmamız her türlü pvc kapı pencere sistemlerinin projelendirilmesi ve taahhütü,hasarlı sistemlerin tamiri,büyük ölçekli projelerin yürütülmesi ve malzeme tedariki konusunda hizmet göstermektedir.

SEÇİL grubu pvc kapı pencere yan ekipmanları ve GÜNEL PVC ve PAKPEN kapı sistemlerinin mersin bölgesi bayisi olarak her türlü projeye uzman danışmanlarımızla çözümler üretmekteyiz.

Dilerseniz ofislerimizde uzman danışmanlarımızla ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirücretsiz keşif ve metraj hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.En kısa zamanda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İletişim

Yetkili Mehmet ÜRPER
GSM
Telefon 0324 359 41 09 - 10
Faks 0324 359 23 69
Email
Resmi Web Sitesi www.cihanpvc.com
Adres Cihan PVC LTD ŞTİ.

Renault Servis yanı Mezitli-Mersin

Tel:0324 359 41 09-10
Fax:0324 359 23 69

Amaç Yapı Koop.9/B-1 G.ANTEP

Tel:0342 241 14 16
Fax:0342 241 03 85



Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri