My Otel Canelta Antalya

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANTALYA

Hakkımızda

Akdeniz'in özgün turkuaz denizi "

Dağların eteklerine uzanan, yeşillikler içindeki CARELTA BEACH & SPA kendine özgü doğasıyla adeta küçük bir cenneti andırıyor. Kemer'in dünya çapında üne sahip plajları ve Akdeniz'in özgün turkuaz denizinin iç içe geçtiği Beldibi sahilinde yer alan Carelta Beach & SPA, Kemer'e 10 km ve Antalya’ ya 22 km mesafededir.

Standart Oda 182
Connection 5
Corner 11
Suit 5
Özürlü Odası 2



Carelta Beach & SPA Otel toplam: 182 standart oda 5 connection, 11 corner, 5 suit, 2 özürlü odası olmak üzere toplam 205 odası mevcuttur. Odalarımız eşsiz deniz ve muhteşem dağ manzaralarına sahiptir ve tamamında wc, küvet/duş, saç kurutma makinesi, split klima ısıtma/soğutma, direkt telefon, uydu yayını, kiralık kasa, mini bar ve halı bulunmaktadır. Ayrıca bütün odalarımızda seyretmeye doyamayacağınız manzara için balkonlarımız mevcuttur.
Fitness
Hamam
Sauna
SPA
Güzellik Merkezi
Tenis Kortu
Voleybol
Su Sporları
Masa Tenisi
Bilardo
Internet ve TV salonu
Oyun Alanı
Kapalı Yüzme Havuzu


Otel içerisinde yer alan alışveriş merkezi, birçok ihtiyacınıza karşılık verecek biçimde hizmet vermektedir. Fitness, hamam, sauna, SPA, kese ve güzellik merkezi sizleri daha rahat ettirmek için hizmetinizdedir. Gün boyu faydalanabileceğiniz 1 tenis kortu, 1 volleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, su sporları, masa tenisi, bilardo, Internet ve TV salonu, Oyun alanı eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır.
Minik misafirlerimizi çocuk kulübümüze davet ediyor ve işinin uzmanı bebek bakıcıları eşliğinde çocuklarınızın hoşça vakit geçirmelerini ve tatillerini eğlenceye dönüştürmeyi amaçlıyoruz.

Ana Restoran, zengin mönüsü ve geniş seçenekleriyle, barlarımız ise alkollü-alkolsüz yerli içecekleriyle tatmak isteyenlerin hizmetindedir. Ayrıca Snack Bar’da içkinizi yudumlarken günesin tadını çıkarabilir, Disko Bar’da eğlencenin doruklarına tırmanabilirsiniz. Sabah kahvaltısı Ana Restoran’da açık büfe olarak servis edilmektedir. Her gün hamburger, pizza, sandviç, spagetti, gözleme, pide ve daha birçok çeşidin sunulduğu atıştırma zamanı ile kahve, çay, tuzlu ve tatlı pasta çeşitleri Snack Bar’da ve Türk usulü demleme çay eşliğinde gözleme hizmeti Sark Kösesinde sizleri beklemekte.

Akşam yemeği için yine Ana Restoran’a davetlisiniz. Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetler açık büfe olarak sunuluyor. Gece yarısı acıkanlar için her gün değişik çorbaların yer aldığı Snack köşesi, geç yatanların değişmez mekanı olmaya aday. Ayrıca; Akşamları deniz kenarında muhteşem bir manzara eşliğinde yemek almak isteyen misafirlerimiz için A'la Carte restaurantımız rezervasyonlu olarak hizmetinizdedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0242 824 93 21
Faks 0242 824 93 20
Email info@careltabeach.com
Resmi Web Sitesi www.careltabeach.com
Adres ANTALYA
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri