Boztaş Makina

  • Makine
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Şirketimiz 1983 senesinden beri Avrupa Menşeili Takım Tezgahı üreticilerinin Türkiye Genel Mümessilliğini yapmaktadır. Firmamızın, sürekli değişime ve gelişmeye açık dinamik yapısı ve uzun yıllar takım tezgahları piyasasında faaliyet göstermesinin getirdiği tecrübe ile birleştiğinden; bu durum, çalışanlarımız için motivasyona, müşterilerimiz için kolay karar vermeye temel oluşturmaktadır.

Almanya büromuz, Avrupa Menşeili Takım Tezgahı ihtiyaçlarınız için her türlü yedek parça, ilave ekipman ve diğer donanımların temini konusunda hizmet vermeye devam etmektedir. Piyasa fiyatları altında indirimli fiyatlarla satış, kısa teslimat süreleri Almanya Boztaş’ın hizmet kalitesini arttırmaktadır. Ayrıca Almanya Boztaş, Avrupa’dan satın alınacak malzemeleriniz ve Avrupa’ya pazarlanacak ürünleriniz için bir merkez olma hizmetini de üstlenmekten memnuniyet duyacaktır, bu anlamda her türlü işbirliği teklifine açıktır.

Boztaş Makina Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Nisan 1983 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Ana iştigal konusu genelde Avrupa'da üretim yapan çeşitli Takım Tezgahları imalatçılarının Türkiye Genel Mümessilliğidir. Önceki yıllarda Almanya'da eğitim gören şirket yöneticilerimiz Avrupa'da uygulanan teknolojileri Türk Sanayi ne taşımak için büyük çaba harcamışlardır. Tabii ki en önemli prensibimiz en iyi olanını Türk Sanayisine kazandırmaktır. Kaliteli ve ileriye dönük uygun fiyatlı takım tezgahları Boztaş'ın gelecekte de müşterilerine sunacağı bir hizmet olacaktır.

2000'li yıllarda da müşterilerimize, yabancı partnerlerimizle müşterek olarak yapacağımız eğitim ve servis desteğimiz yoğun bir şekilde sürecektir.

Yılların verdiği tecrübe ile müşterilerimizin uygun fiyatlarla tezgah satın alabilmelerine katkıda bulunacağımızı düşünmekteyiz. Boztaş/Almanya ofisimiz bu konuda sürekli piyasaları takip etmekte olup, sizleri ilgilendiğiniz konularda da bilgilendirmeye her zaman hazırdır. Ayrıca Almanya ofisimiz konunuzla ilgili yabancı partnerler bulmaktadır. Ürettiğiniz mamülleri Avrupa ülkelerine pazarlamakta ve danışmanlık hizmetlerini de sunmaktayız. Finansman konusunda Avrupa'da yerleşik yabancı ve Türk bankaları ile de müşterek çalışmalarımızdan yararlanabileceğinizi hatırlatırız.

Boztaş'ta herşey önce müşteri memnuniyeti içindir.

Saygılarımızla


İletişim

Yetkili Bülent BOZKURT
GSM
Telefon 0212 211 22 66-0212 275 68 55
Faks 0212 288 17 75
Email info@boztas.com
Resmi Web Sitesi www.boztas.com
Adres TEVFİK ERDÖNMEZ SOK. BİRLİK APT. NO:20 K:11 ESENTEPE ŞİŞLİ İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri