Novapark Otel Antalya

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANTALYA

Hakkımızda

Hotel Nova Park Türkiye'nin en seçkin turizm merkezi Side yakınında Kumköy Mevkiinde yer alır. Otelimiz Side’ye 4 Km, Manavgat’a 6 Km, Antalya Havaalanına 64 Km, Antalya şehir merkezine ise 70 Km mesafededir.

Deniz mesafesi 200 m olup, denizden yararlanmak isteyen misafirlerimiz için tesisin Club Car servisi olan özel yolu mevcuttur.

Otelimizin 301 standart, 21 family ve 4 adet bedensel engelli olmak üzere geniş ve konforlu toplam 326 odası bulunmaktadır.

Toplam Yatak Kapasitesi: minimum 850

Standart Odalar:
18 m2 2 kişilik,22 m2 ilave yataklı (2 büyük 2 çocuk konaklayabilme amaçlı) odaları ile son derece kullanışlı ,uyumlu renk harmonisi ile döşenmiş, odalarda klima (zaman ayarlı), emanet kasa (safe), küvetli banyo, saç kurutma makinesi, tuvalet, mini-buzdolabı, direkt telefon hattı, TV (Uydu yayını ve müzik kanalı) ve balkon mevcuttur.

Aile Odaları:
Standart odaya ilaveten ara kapılı, iki odadan oluşmakta ve ikinci odada iki kişilik yatak bulunmaktadır. Toplam 4 yetişkin çok rahat konaklayabilmekte olup tek tuvalet ve banyosu mevcuttur ve 35 m2 büyüklüğündedir.

Bedensel Engelli Odalar:
Standart oda özelliklerine ilaveten tekerlekli sandalye ile tüm odanın rahat kullanımı düşünülmüş banyo ve oda kapısı daha geniş engel teşkil etmeyecek düzendedir. Duşta oturma imkanı sağlanmış ayrıca banyo aksesuarlarında tüm bedensel engelli kullanım için tutamaçlar yerleştirilmiştir. Avrupa standartlarındadır.

Havuzlar:

Otelimizde 1.40 m - 1.70 arası değişen derinliklerde ve 950 m2* lik bir alanı kapsayan yüzme havuzu, çocuk havuzu ayrıca 2 adet kaydırağın mevcut olduğu aktivite havuzu ve kapalı havuzumuzda entegre çocuk havuzu bölümü bulunmaktadır.

Spor ve Fitness Aktiviteleri:

Plaj Voleybolu, Masa Tenisi, Fitness odası, Dart, Havalı Tüfek, Boccia, Belek Ulusal Golf Sahasına 50 dakika mesafede.

Oyunlar :

Tavla, Bilardo, kağıt oyunları, ilaveten geniş kadrosu bulunan uluslararası profesyonel animasyon ekibi ile çeşitli gece ve gündüz aktiviteleri , Pool Bar amfi tiyatro sahnesinde özel gece şowları.

Çocuklar :

04-12 yaş arası küçük misafirlerimiz için oyun parkı ve Mini Club hizmetimiz mevcut olup, Animasyon ekibimiz tarafından özel çocuk Showlarımız ve oyunlarımız organize
edilmektedir.

Ücretli Hizmetler:

Kiralık kasa, (sahilde tesise ait olmayan) su sporları, Bilardo, Internet Cafe, masaj, Sauna, masa tenisi (raket ve toplar), Doktor, Çamaşırhane, Fotograf hizmeti, Mini Market, Kuyumcu, Gümüşçü, Butik.

Ücretsiz Hizmetler:

Havuzda ve sahilde şezlong-minder-şemsiye, plaj havlusu (depozit karşılığı), Dart, havalı tüfek, Boccia, Beachvolley.

İletişim

Yetkili Hilal ÜNAL
GSM
Telefon 0242 756 09 00
Faks
Email novaparkhotel@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.novapark.com.tr
Adres KUMKÖY MEVKİİ PK15 MANAVGAT KUMKÖY
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri