Etna Yapı

  • Çelik Konstrüksiyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

ETNA MEMBRAN YAPILAR İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ




Asma-Germe Membran Yapı Sistemleri alanında genç ve dinamik ekibiyle müşterilerine Tasarım, Proje, İmalat ve Montaj hizmeti vermektedir. Firmamız kurumsal bir yapıda; İnşaat Mühendisi Aydın Balkan , İnşaat Mühendisi Aykut Savaş ve Mimar Hakan Emre Akbalaban tarafından İstanbul'da kurulmuştur.
Projelerinizde Pvc Membran Yapı Sistemleri kullanabilirsiniz. Türkiye'de Membran Yapı Sistemleri Geniş açıklıklı projelerde son 10 yıldır sıkça kullanılmaya başlandı.

Aslında tüm yaşam alanlarında kullanılması uygun olabilecek bir sistem olmasına rağmen Membran Yapı Sistemi ; Pazaryerleri, Stadyumların Tribün üstü Kapamaları, Alışveriş Merkezlerinin Ara Açıklık Kapamaları, Çeşitli Rekreasyon ve Yaşam Alanlarında bulunan Giriş Kanopileri, Havuz Kenarları, Otopark Alanları, Site Girişi Kanopileri , Amfitiyatrolar, Restoran Dış ve İç Mekanları, Yürüyüş Yolları, Diğer peyzaj ve Park Alanlarında daha çok sıklıkla tercih edilmektedir.


Projelerinizde Estetik, Ekonomik ve Membran ve Çelik Yapılar sizinle çözüm ortağı olmaktan memnuniyet duyacaktır.

Mühendis ve Mimar Kadromuzdan daha fazla bilgi almak için lütfen bizi arayın. 0216 572 ETNA





Hafif Çözümler arıyorsanız... Etna




Şirket Kurucuları ve Çalışanları daha önce aynı sektörde çalıştıkları firmaların yurtdışı ve yurt içindeki projelerini başarıyla bitirdikleriyle bilinmektedirler. Firmamız en yüksek teknolojiyi kullanarak en mükemmeli gerçekleştirmek anlayışında olup; çalışanına ve işine verdiği değeri gözardı etmeden dinamik ve kurumsal kimlik yapısını geliştirerek yüksek kalite standartlarında projeler ortaya koymaktadır.


İletişim

Yetkili Aykut SAVAŞ
GSM 0530 220 93 68
Telefon 0216 572 38 62-65
Faks 0216 572 38 66
Email aykut@etnayapi.com
Resmi Web Sitesi www.etnayapi.com
Adres İÇERENKÖY MAH. DÖNDÜ SK. TİMYA CENTER NO:12 K4/5 ATAŞEHİR
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri