Çukurova Oto

  • Yakıt Tasarrufu
  • ADANA

Hakkımızda

SİSTEMİN ÇALIŞMASI - SUNUM

Motorlu Araçların Zararlı Gaz Atıklarını Azaltan ve Yakıt Ekonomisi Sağlayan Yöntem
SERVETDOĞAN ÇUKUROVA OTO
ADANA-TÜRKİYE




1. BU SİSTEMİN İŞLEVİ NEDİR?
2. SİSTEMİN UYGULANMASI NASIL YAPILIR?

BU SİSTEMİN İŞLEVİ NEDİR?

Yanma hücresine gelen yakıtın yanmasından sonra bir takım zararlı gaz atıkları oluşur. Bu gazlar hem çevreyi kirletir, hem de kullanılmayan bir enerji olarak dışarı atılır. Bunun sonucunda hem hava kirliliği ve hem de verimsiz enerji kullanımı oluşur.
Uygulanan işlem, sistemde yandıktan sonra kirli atığa dönüşen miktardaki yakıtın sisteme girmesini engelleyecek, aracın kontrol ünitesine piyasa tabiri ile beynine, araca özel hazırlanıp yüklenerek elde edilen yakıt ekonomisi sağlayan yazılımdır.
Bu işlem için yaklaşık 128 adet parametreyi yeniden değerlerini yazarak elde edilir. Bir tek parametrenin değerini değiştirdiğimiz zaman diğer 127 parametre yeniden ilk değiştirdiğimiz parametreye göre tekrar değiştirilir.
Araç, aynı marka, aynı tip, aynı özelliklere sahip olsa bile hiçbir program bir diğerinin aynısı değildir. Bunun nedeni bir aracın bütün özellikleri aynı olsa bile sistemi oluşturan elemanların aynı değer ve ortamda çalışmadığı incelendiğinde görülecektir. İdeal yanmayı sağlamak, değişken değerleri yeniden değerlendirerek parametreleri bu verilere göre hazırlamakla mümkün olacaktır.

SİSTEMİN UYGULANMASI NASIL YAPILIR?

Araç’ın, o anki yakıt ve ateşleme sistemini oluşturan tüm elemanlarının sensorlar aracılığı ile verilerinin alınıp S.E.D Yöntemi ile değerlendirilerek parametrelerin yeniden yazılması ve kontrol ünitesine(Beynine) yüklenmesi neticesinde uygulanır.
Benzinli ve dizel(Commonrail) elektronik sistemli araçlara uygulanabilmektedir.
Ek parça takılmadan ve donanım değişimi gerektirmeden uygulanır.

İletişim

Yetkili Servet DOĞAN
GSM 0536 659 45 81
Telefon 0322 458 90 22
Faks 0322 457 29 43
Email cukurova@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.yakit-tasarrufu.com
Adres Adres : Reşat Bey Mah. 8 Sok. No:10 (Seyhan Oteli Arkası) Seyhan / ADANA
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri