Beis Hazır Beton

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • MANİSA

Hakkımızda

2008 yılı birinci döneminde dört ortakla birlikte Kula’da kurulan,Şirketimizin Kurucusu: İsmail Hakkı BEĞEN
Ortaklarımız: Erdoğan BEĞEN, Mesut KÜÇÜK, Sinan KÜÇÜK, Fatih CEVAHİR

Kula inşaat sektörüne hizmet amaçlı kuruldu. Kula, Selendi, Köprübaşı, Borlu, Salihli, Eşme, … vb bölgelerde inşaat sektöründe hazır beton olarak çalışmalarına devam ediyor.

15 ile 20 kişi arasında personele sahip yılın 12 ayı çalışmakta olan bir firmayız. Kurulduğumuz günden bu güne kadar amacımız kurumsal bir firma olabilmek; daha fazla çalışabilmek ve daha çok personele istihdam sağlamak, iş alanımızı genişletmek, baba oğul kuşağına kadar süren bir serüvende kalıcı bir şirket olabilmek.

VİZYONUMUZ

Kendimize, size ve çevremize olan sevgi ve saygımızla gelişmede ARGE ve TKY çalışmalarımızla sürekliliği sağlayarak sektörümüzde takipçi olmak yerine öncü olma. Bu şekilde kalıcı başarı elde ederek tüm ekibimizi gerçek küresel bir akıl geliştirecek şekilde hazırlama. Güvenli yaşama katkısı olabilecek yapısal hizmetlerimizi modern donanımlarımızla ve nitelikli personelimizle, özellikle TSE-206 kalite standartları güvencesiyle gerçekleştirerek model olma.
Hazır betonda hizmet takibi ve standardizasyonunu sağlama.

MİSYONUMUZ

Köklü geçmişinden aldığı güçle, bilimsel verilere dayanarak yapı sektörünün temeli olan hazır beton üretiminde toplumsal sorumluluk bilinci ile en verimli ve ekonomik çözümlerle güvenilir hizmet yelpazesi oluşturmak.

Tüm bunların paralelinde de dünden bugüne yaptığımız yatırımlarla gerek bölge ve gerekse ülke ekonomisine katkı sağlayarak üzerimize düşen görevi gerçekleştirmek.

Böylece; yapısal riskleri yaşamadan huzurlu yaşayabilmeniz için temel kontrol noktalarını hayata geçirir, gülen yüzlerdeki payımızın mutluluğunu yaşarız!..

KALİTE POLİTİKAMIZ

Küresel bir vizyon etrafında tüm şirketin tek vücut olabilmesini sağlamak.

Süreçlerin yönetim esaslarına uyarak çevreye duyarlı üretimler gerçekleştirmek.

Otomasyonda dünya standartlarında verimli ve maliyet etkin sistemini oluşturmak.

İnternet, e-ticaret ve bilişim yönetim sistemlerine öncelik vermek suretiyle bilgi teknolojilerini etkin bir şekilde kullanmak.

Hizmetlerimizin fiyatının belirlenmesinde toplumsal faydayı önde tutmak.

Hazır beton üretimi ve niteliği konusunda personeli en üst düzeyde bilinçlendirmek ve bilinç düzeyini sürekli eğitimlerle geliştirmek.

REFERANSLARIMIZ

SEDAŞ İNŞAAT

BEYHİM İNŞAAT

SELÇUK SAYIŞ –SAYIŞ İNŞAAT

ANEMON İNŞAAT

SÖYLEMEZ İNŞAAT

KARMİNE KARADENİZ MADENCİLİK

TUNACAN İNŞAAT

GÜNİN İNŞAAT

GEDİK TAVUKCULUK

YENEN İNŞAAT



İletişim

Yetkili Mesut KÜÇÜK
GSM
Telefon 0236 816 78 00
Faks 0236 816 70 60
Email info@beisbeton.com.tr
Resmi Web Sitesi www.beisbeton.com.tr
Adres Dört Eylül Mahallesi Mehmet Akif ERSOY Caddesi Şuha Sitesi F Blok No: 8 Kat 1 KULA
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri