Cimak Makina Ve Zirai Ekipman

  • Makine
  • MANİSA

Hakkımızda

Cimak A.Ş.’nin temelleri, İzmir Sanayisinin ilk üretim tesislerinden Jantaş A.Ş.’nin kurucusu, İzmir Sanayi duayenlerinden Cevdet İnci tarafından Şubat 1984’te, zirai ekipman ve bağlantı parçaları üretmek üzere atılmıştır. O yıllardan bu yana, düz, buhar, borulu, kalorifer, pasolu, ND 6 ve ND 16 flanşlarımanşon ve üretimi ile bu amaca uygun, istikrarlı çalışmalarını sürdürmüştür. 2009 yılı başı itibariyle ISO 7005-1 normuna uygun düz PN6, PN10, PN16, PN25 ve PN40 flanş imalatına başlamıştır.

Ülkemizin geleceğine olan güvenle, öncelikle üretmekte olduğu ürünlerde kapasite artışını, daha sonra da, günümüzün büyük sorunlarından, küresel ısınma, kaynakların yetersizliği gibi konulara çözüm olacak, alternatif enerji kaynaklarının devreye alınması, en büyük tarımsal girdi olan suyun verimli kullanımı gibi konulara odaklanan sanayi sektöründeki gelişmelere paralel olarak, bu sektörde büyümeyi kendisine hedef olarak belirlemiş ve 2007 yılında Manisa Organize Sanayi bölgesinde büyümeye açık yeni yatırımını gerçekleştirmiştir. Cimak A.Ş. çalışanları, tüm büyük yürüyüşlerin, bir adımla başladığı düşüncesi ile, bu yeni yatırımı, bu sektörde başlamakta oldukları uzun soluklu yürüyüşlerinin ilk adımı olarak görmektedirler.

Cimak A.Ş.'nin ISO 9001-2000 standardına uygun olarak yönetildiği, 2008 Nisan ayı itibariyle TUV RHEINLAND firması tarafından belgelendirilmiştir.

Kurumların, gelişimlerini sürdürdükçe yaşayabileceklerinin, gelişim için ise sürekli yenileşme ile değişim içerisinde bulunmanın gerekliliğine inanan Cimak A.Ş. müşterilerinin, çalışanlarının, ortaklarının ve toplumun memnuniyetini sağlamayı kendisine misyon olarak belirlemiştir.

Bunu sağlamak üzere, geleceğe yönelik ürünlere odaklanmayı, sürekli yatırımla makine parkını son teknolojiye göre güncellemeyi, çalışanlarını sürekli eğiterek verimliliği artırmayı ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi, ortaklarına sağladığı karlılıktan bir kısmını sosyal projelere ayırmayı gelecek planları içerisinde ana hedef olarak koymuştur.

Bu hedeflere ulaşırken, küreselleşmenin gerekliliğini göz ardı etmeyen Cimak A.Ş., önümüzdeki yıllarda üretiminin büyük bir payını dünya pazarlarına vermek üzere gerekli organizasyon yapısını oluşturmaya başlamıştır. Holding firmalarının dış ticaret konusunda sahip olduğu büyük tecrübe ve yakaladıkları büyük başarı, Cimak A.Ş.’nin bu konuda hızla yol almasını sağlayacaktır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0236 213 00 99/0236 213 00 55
Faks
Email mcaba@cimakinci.com
Resmi Web Sitesi www.cimakinci.com
Adres 3. Kısım Mustafa Çapra Cad. No:6 45030 OSB / MANİSA
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri