İkilen Makina

  • Makine
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

1976 yılında ilk atölyemizi açarak, ahşaptan değirmen makinaları üretmeye başladık. Daha sonra değirmen makinalarını metal olarak imal etmeye, bunun yanı sıra komple un, mercimek, bulgur, nişasta ve mısır çerezi fabrikalarını anahtar teslimi yapmaya başladık. firmamız her geçen gün değişen teknolojiyi yakından takip ederek sürekli kendini yenileme ve geliştirme çabası içindedir.

1991 yılında daha yüksek hedeflere ulaşmak için Gaziantep küsget Sanayi Sitesinde yeni fabrikamızı faaliyete geçirdik. Bu esnada daryal endüstri fanları, su soğutma kuleleri, fabrikalar için elektrikli süpürge, torbalı filitre, siklon ve çeşitli ebatlarda sanayi mıknatısını üretimimize katmış olduk.

Son yıllarda fan tasarımı ve imlatına daha çok ağırlık vererek mühendis kadromuzla hem seri üretim fanlar hem de özel üretim fanlar imal ediyoruz. İmal ettiğimiz fanlar %96 ya varan verim değerlerine ulaşmıştır.

Arge çalışmalarımızla kalitemizi dahada arttırmak ve siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla ISO 9001-2000 sertifikasını ve C£ belgelerini alarak gelecek nesiller içinde profosyonel yönetim organizasyonları ile büyümesini devam ettirmektedir.

İletişim

Yetkili Erol DOKUMACIGİL
GSM 0536 472 77 88
Telefon 0342 235 15 72
Faks 0342 235 15 95
Email info@ikilermakina.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ikilermakina.com
Adres Küsget Sanayi sitesi C Bölgesi 24 Nolu Cd. No:2 Gaziantep / TURKEY
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri