Thermocoat

  • Yalıtım - İzolasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

Hasanoğlan-Ankara Sanayi bölgesi içerisinde yer alan firmamız,AKBOR YALITIM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. yalıtımı ekoloji ile birleştirerek tasarruf bilincinin önemini kavrayan çağdaş ve modern yapıların oluşmasında THERMOCOAT Ekolojik yalıtım Sıvasını İstanbul fabrikamız Gürsoy Yalıtım Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. ile birlikte üretmektedir.Ankarada üç firmamın bir araya gelerek oluşturduğu Akbor Yalıtım Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ. THERMOCOAT ekolojik yalıtım sıvası marka ve patenti adı altında 2009 yılında Hasanoğlan sanayi bölgesinde ikinci fabrika olarak hizmete girmiştir.

Sıva formunda olan Thermocoat ürünleri,tek sistem ile Isı-Su-Ses yalıtımlarını yapmakta,dış cephede de yangın yönetmenliğinede uygun olarak A1 sınıfı yanmama ve binalara nefes aldırma özelliklerine sahiptir.ISO 9001-200,TSE ve CE belgelerine sahip olan markamız,küresel ısınma ile savaşan dünyamıza 'Thermocoat Ekolojik Yalıtım Sıvası' ile çevreci bir ürün kazandırmış olmanın ve ülkemizin madenlerini değerlendirerek kullanmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan firmamız,seçkin teknik ve idari kadrolarıyla yalıtım sektöründeki pazar payını doğal yalıtım malzemeleriyle geliştirmek amacındadır.Yurdumuzun kendi doğal madenlerinden elde ettiğimiz 'Thermocoat Ekolojik Yalıtım Sıvası' hem ülkemize hem de aile bütçenize yıllar boyu katkı sağlayacaktır.

* HİZMETLERİMİZ ;

- Thermocoat Manto

- Thermocoat Çatı

- Thermocoat İç

- Thermocoat Zemin

- Thermocoat Fix

- Thermocoat Bodrum

- Thermoseal

- Thermocoat Tex


İletişim

Yetkili Ali Rıza KOÇ
GSM
Telefon 0312 284 59 49
Faks 0312 284 59 84
Email akboryalitim@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.thermocoat-akbor.com
Adres Ceyhun Atıf Tansu Cad. 1379 Sok. Oğuzlar Mah. No:3-4 Balgat
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri