Emk Ltd.şti.

  • Çelik Para Kasaları
  • ANKARA

Hakkımızda

E.M.K. Ltd.Şti. 2003 yılı başında kurulmuştur. Norveç merkezli VingCard Elsafe as’nin
tam ve tek yetkili olarak Türkiye temsilciliğini yapmaktadır. Ancak, şirket organizasyonunda önceki temsilcilikte Genel Müdür, asistan ve teknik servis kademelerinde uzun yıllar görev yapmış olan kişiler, daha sonra aileye katılan ve şirketin bugünkü başarısına büyük katkıları olan yetkin çalışma arkadaşlarıyla görev yapmaya devam etmektedirler. Sonuç olarak şirketin hukuksal olarak yaşı genç olmakla birlikte, sektördeki deneyimi oldukça fazladır.

Şirket yönetim organizasyonu; satış – pazarlama, teknik servis ve insan kaynakları ile finansman departmanlarından oluşmaktadır.

VingCard, elektronik kartlı otel kilitleri, Elsafe ise elektronik misafir otel oda kasaları üreten firmalardır ve dünya devi ASSA Abloy Grup bünyesindeki firmalardır. Türkiye’de 158 otel/işletme VingCard Elsafe kullanıcısıdır. 1987 yılında Türkiye’yi ilk kartlı kilitle tanıştıran VingCard Elsafe, dünyada çeyrek asrı aşkın bir süredir kalitesinden ödün vermeden, hep daha iyiye felsefesiyle yoluna devam etmektedir.

E.M.K. Ltd. Şti, otellerin hizmet sunan işletmeler olduğunun çok iyi bilincinde olduğundan ve otelde misafire hizmetin “aksatılamaz ve bekletilemez” şeklindeki kavramlarla ifade edildiği gerçeğinden hareket ederek, kendi misafiri olan otellere 7/24 teknik destek sunar.
Sloganımız: “Kaliteli Ürün, Zamanında ve Kaliteli Hizmet” dir.

* HİZMETLERİMİZ ;

- Elektronik Kartlı Kilit

- Elektronik Kasa

- Aksesuarlar



İletişim

Yetkili Ayşegül & Mustafa HATİPOĞLU
GSM 0533 290 57 31
Telefon 0312 215 91 11 - 12
Faks 0312 212 01 70
Email bilgi@emkltd.com.tr
Resmi Web Sitesi www.emkltd.com.tr
Adres 46. Sok. Eski 35. Sok. No:80 D:1 Bahçelievler - Çankaya
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri