Ab Tercüme

  • Tercüme
  • 0312 425 09 09

Hakkımızda

Müşterilerimizde en iyi hizmeti verebilmek için en son teknoloji araçları, tam donanımlı bilgisayarlar, internet bağlantıları, çağdaş program ve yazılım desteği ile yaptığımız çalışmaların teknik temelini de güçlü kılan bir büro olmanın avantajı yanında kısa süreli işlerinizden, uzun süreli çeviri projelerinize kadar aynı ciddiyet ve mesleki ilkemiz olan; zamanında güvenilir ve düzenli çalışma prensibimiz ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Yeminli,konusunda uzmanlaşmış deneyimli mütercim-tercüman kadrosu.Tüm dünya dillerinde,hızlı ve kaliteli tercüme hizmetleri sunmaktayız.
Kullanma Kılavuzu, Ticari Yazışma, Genel metinler, Broşür, Akreditif, Sözleşme, Web-Sitesi, Rapor, Fatura, Vekaletname, Katalog..vs..dahil ticari, teknik, hukuki, tıbbi, akademik tüm yazılı tercümelerinizi kaliteli bir şekilde yaparak dil konusundaki tüm taleplerinizi karşılamaktayız.

Müşterilerimize sunduğumuz en önemli avantajlardan biri de online hizmettir. Tercümeleriniz faks veya internet üzerinden e-mail ve MSN Messenger aracılığıyla alınır, kısa ve acil olan metinleriniz (ticari yazışma,.. vs.) anında tercüme edilerek tarafınıza gönderilir.

İş görüşmeleri, yabancı misafir/müşteri karşılama, rehberlik, yurtdışı seyahat, konferans, toplantı ve sözlü tercüme konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için her konuda sözlü tercüman temin etmekteyiz. Talebinize bağlı olarak profesyonel çevirmenler sağlanmakta.

İletişim

Yetkili Ferruh ÇINAR
GSM
Telefon 0312 425 09 69
Faks
Email info@abtercume.com
Resmi Web Sitesi www.abtercume.com
Adres ATATÜRK BULVARI.ATAYURT İŞ HANI 169/41 KAT3 (TBMM KARŞISI) BAKANLIKLAR ANKARA
Şehir 0312 425 09 09

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri