Şensarı

  • Demir Çelik
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

1929 yılında demir doğrama ve ziraat aletleri imalatıyla faaliyete başlayan Rıza ŞENSARI, 1956 yılında T.C.Karayolları Genel Müdürlüğü'nün teşvikiyle Distribütör, Asfalt Tankı imalatına ve bu tecrübelerinden faydalanarak; 1958 yılında Asfalt Plenti ve ilgili ünitelerin imalatı gerçekleştirilmeye başlanmıştır. 1968 yılında oğulları Ahmet ve Hulusi ŞENSARI’ nın da katılımlarıyla büyümesini artırarak ŞENSARI KOLLEKTİF ŞİRKETİ olarak tescil edilmiştir.


1989 yılından beri de Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 2000 m2 kapalı, 8000 m2 açık alanı bulunan fabrika,çalışanları birlikte faaliyetine devam etmektedir. Şirketin kuruluşundan bu yana teknolojik gelişmelere paralel olarak üretimini Avrupa standartlarına ve ISO 9001:2000 Standartlarına uygun şekilde geliştirmeye devam etmektedir.


Kuruluşun ana imalatı olan Asfalt Plenti üç tipte ve 20 Ton/Saat'ten 120 Ton/Saat'e kadar, çeşitli kapasitelerde imal edilmektedir. En son geliştirmiş olduğu ürün; Elekli, Tartım Sistemli, Tam Otomatik, Bilgisayar Kumandalı, Kuru Tip Torba Filitreli Asfalt Plent'idir. Kuruluş, üretiminin büyük bölümünü Karayolları, Özel İdareler ve Belediyelere gerçekleştirmektedir. Tercih edilmelerinin sebebi 46 yıllık uzmanlaşmanın, kaliteli üretimin, garantili yedek parça ve servis olanaklarının sonucudur.

Firma olarak sürekli bir gelişim, yenilikçilik ve verimlilik anlayışı ile teknolojinin tüm imkanlarını müşterilerimize ve toplumun yararına sunmayı amaç edinen; sağlıklı bir çevrede ve güvenli bir ortamda, tüm çalışanların katılımı ile sağlamanın şart olduğunu biliyor ve taahhüt ediyoruz. Biz biliyoruz ki; bir ürünün gelişmesi ancak o ürünün meydana getirilmesinde rol alan her kişinin, her sürecin ve her çalışanın ayrı ayrı gelişmesi ile mümkündür.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0222 236 06 47-222 236 06 48
Faks 0222 236 06 79
Email info@sensari.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sensari.com.tr
Adres ORGANİZ SANAYİ BÖLGESİ 6.Cad. Eskişehir
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri