Cp Standart Gıda.ltd.tic.şti

  • Gıda
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Türkiye’yi tarımsal sanayi alanında etüt eden CP grubu, dinamik ekonomisinden dolayı uzmanlık alanı olan yem teknolojisi konusunda ülkemize katkı sağlayacağını düşünerek 1986 yılında İnegöl’de ilk yem fabrikasını kurarak “CP Standart Gıda San. Ve Tic. A.Ş“ olarak Türkiye’de faaliyetlerine başlamıştır.

CP Standart Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, uluslararası teknolojisi ve kalitesiyle gerek yem sektörünün, gerekse piliç eti sektörünün gelişmesinde önemli rol oynamakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmektedir. Dünyanın birçok ülkesinde broiler civciv, kanatlı ve büyükbaş hayvan yemi, piliç eti ve ileri işlenmiş et ürünleri konusunda büyük ölçekli yatırımlarıyla uluslararası bir kuruluş olan CP grup, 50 milyon doları aşan yatırımlarıyla Türkiye’de 24 yıldır istikrarlı bir büyüme ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kurulu 6 adet yem fabrıkasında uluslararası kalite standartlarında ürettiği kanatlı ve büyükbaş hayvan yemleriyle ve veteriner, ziraat muhendislerinden oluşan tecrübeli uzman teknik kadrosuyla yıllardır üreticilere en ıyı hizmeti sunma şevkindedir.

2009 yılında 774.000 ton yem uretimine ulaşan CP grup, yem sektöründe yıllardır süregelen lıderliğini devam ettirmektedir.

Öte yandan, 1991 yılında başlamış olduğu piliç eti entegrasyon projesinde aynı başarıyı gösteren CP grup, bugün sahıp olduğu damızlık çıftlikleri, kuluçkahaneler ve işlettiği 5 adet kesimhanede günde 200.000 adet piliç kesimini gerçekleştirmekte ve soğuk zincir içerisinde ülke genelinde tüketim noktalarına dağıtımını sağlamaktadır.

Anne-baba damızlığı üreten büyükanne-baba damızlık tesislerine de Türkiye de sahip olan tek entegre piliç firması olan CP grup 2009 yılında 117.000 ton piliç eti üreterek sektörde lider ilk üç firma konumundadır.


CP grup, 2009 ve 2010 yılında, "En İyi Marka", " Tüketici Kalite Ödülü" ve son olarak "2010 Avrupa Birliği Kalite" ödüllerini alarak başarılarına yenilerini katmıştır.

Uzman kadrosu ile yüksek üretim verimliliği,tecrübeli ve istikrarlı satış kadrosu ile gerçekleştirdiği etkili pazarlama stratejileri ile tarımsal sanayi alanında, önemli başarılara imza atan CP grubu, Türkiye’de yatırımlarını başlattığı ilk günden bugüne dek Türk tarımsal sanayi ve Türk insanına katkıda bulunmayı temel ilke olarak benimsemiştir. İstikrarlı başarı için hedeflere dayalı olarak çalışmakta olan performans değerlendirilmesi ile çalışanlara sürekli eğitim ve gelişim imkanı sağlanmaktadır. Bunun doğal sonucu olarak Türkiye yatırımları artarak devam etmektedir.

Bugün, CP grup, Türkiye’de kazandığını yine Türkiye’de yatırım yaparak değerlendiren, yeni istihdam olanakları yaratan, piliç ve yem sektörünün en güçlü kuruluşudur.

İletişim

Yetkili Ferda ÖZTÜRK
GSM
Telefon 0212 274 85 38
Faks 0212 274 08 00
Email ferda.ozturk@cpturkiye.com
Resmi Web Sitesi www.cptürkiye.com
Adres AKINCI BAYIR SOK. BÜYÜKDE CAD. NO:6 MECİDİYEKÖY
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri