Özgördal

  • Metal ve Yan Sanayi
  • İZMİR

Hakkımızda

Özgördal Madeni Eşya Limited Şirketi,27 yıldır madeni eşya,el aletleri muhafaza dolapları konusunda sektöre hizmet eden şirkettir.

Kurulduğu günden bu güne,kaliteli ürün,yenilikçi fikirler üretme,sektöre değer kazandırma ve müşteri memnuniyeti ilkeleri doğrultusunda faaliyetini sürdürmektedir.
Kurulduğu günden bu güne kaliteli ürün,yenilikçi fikirler üretme,sektöre değer kazandırma ve müşteri memnuniyeti ilkeleri doğrultusunda faaliyetini sürdürmektedir.
Sürekli gelişen ve büyüyen şirketimiz 2005 yılında taşınmış olduğu Kemalpaşa organize sanayi bölgesinde 3000m2 alana sahip yeni fabrikamızda,çalışmalarını sürdürmektedir.
Takım çantası,takım dolabı,servis arabası,lokma kutusu,pafta kutusu vb. metal çantaları seri üretim olarak üreten firmamız,bunların dışında her türlü takım tezgahı,dolap,sandık ve özel siparişlerinize eksiksiz bir şekilde cevap verebilecek konuma gelmiştir.
Müşterilerimizin beklentilerini kaliteli ve ekonomik olarak en kısa sürede yerine getirmek en temel presibimizdir.
Toplam kalite anlayışını benimseyen Özgördal Madeni Eşya Limited Şirketi,sunduğu ürünleriyle ve sektörde gösterdiği gelişme itibarı ile bunu ispatlamaktadır.

Şirketimiz ayrıca 2001 yılında almış olduğu TSE Belgesine sahiptir.

İletişim

Yetkili Volkan DOST
GSM
Telefon 0232 433 23 27-0232 458 25 32
Faks 0232 457 18 46
Email info@ozgordal.com
Resmi Web Sitesi www.ozgordal.com
Adres 2825 sok. No:31 A1. sanayi sitesi.
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri