İlg Akustik İzolasyon

  • Yalıtım - İzolasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

İlg akustik izolasyon ltd. şirketi Almanya’da ikamet eden İLGMBH Şirketinin 45 yıllık deneyimini Türkiye’de uygulamaktadır. Firmamız 1992 yılında kurulmuş olup Türk endüstrisinde, gürültü izolasyon kabinleri , jeneratör gürültü izolasyon kabini kojenerasyon gürültü izolasyonu , pres makineleri gürültü izolasyonu , ses izolasyon damperleri , akustik kulisler , otoyol ikametgah alanları kenarı ses bariyerleri ve soğutma grupları , jeneratör santralleri kabini gibi ses yalıtım alanlarında faaliyet göstermektedir.

Türkiye’de Almanya İLG’nin gelişmiş teknolojisi ile toplumumuzun dengesini bozmaya başlayan her türlü gürültülü ortamları normalleştirmek için kurduğumuz İlg Akustik İzolasyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile sizlere hizmet vermek amacındayız.

* Almanya’da D-52382
Forstweg 7 Niederzier - Germany Adresinde olan İndustrie Larmshutz GmbH (İLG) Şirketi 30 yıl önce sanayi sektöründeki gürültülü ortamların çalışan kişilere sesten arındırılmış mekanlar sağlamak için kurulmuş zaman içerisinde teknolojisini geliştirerek sanayi kuruluşları yanında otoyollar ve yoğun iş merkezlerindeki gürültüyü önleyerek dalında hak ettiği yeri almış bir kuruluştur.

* HİZMETLERİMİZ ;

- TURİZM VE OTELLER

- BANKALAR

- İŞ MERKEZLERİ

- FABRİKALAR

- HASTANELER


İletişim

Yetkili Ümit ALTINOK
GSM
Telefon 0216 387 11 07
Faks 0216 306 93 86
Email info@ilgltd.com
Resmi Web Sitesi www.ilgltd.com
Adres Çağatay Cad. Gündem Sok. Topselvi,Kartal
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri