Mydafne Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

Gelişen ve değişen teknoloji ve müşteri beklentilerini ön planda tutup, çalışanlarımızın memnuniyetini ve sürekli gelişimini sağlayarak, yaşamı kolaylaştıracak ahşap ürünler üretmek ve müşterilerimize uygun koşullarda sunmaktır. Hayatınızda bir enstürüman olan mobilyayı pratik şekilde kullanılabilmesi ve size marjinal faydası yüksek olması için Ar-ge çalışmalarımıza önem vermekteyiz

Deneyimimizi ve birikimimizi dünya trendlerine uygun hale getirerek, iş süreçlerimizi müşteri beklentilerini karşılamak amacıyla sürekli geliştirerek, toplam kalite ve takım ruhu içerisinde, ahşap sektöründe farklılık yaratarak öncü olmaktır.Kalitemizi, Görsel güzelliği ve sınırsız müşteri memnuniyeti üzerine kurulu hizmet anlayışımızı dünyanın her köşesine ulaştırmayı kendimize misyon olarak edindik.

Yakaladığımız ayrıntılarda seçkin yaşam alanları ortaya çıkarmaya devam etmekteyiz. İnsanların hayatlarındaki farklılıkların alışveriş yaptıkları alanlara ve ürünlere yansıdığını düşünüyoruz. Sizde aynı fikirdeyseniz gelin tanışalım.

* HİZMETLERİMİZ ;

- MUTFAK RAY DOLAP

- BANYO

- GENÇ ODASI

- OFİS DEKOR

- MERDİVEN

- DAFDESİNG


İletişim

Yetkili Muarrem YILMAZ
GSM
Telefon 0312 349 09 60
Faks 0312 348 74 32
Email remyilmaz@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.mydafnemobilya.com
Adres Kaçak Sok. No:44 Siteler - Altındağ
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri