Üçge Drs

  • Raf Ve Raf Sistemleri
  • BURSA

Hakkımızda

Üçge, 34 yıldır hayatın en keyifli renklerinden biri olan alışverişi ve alışveriş mekanlarını donatıyor. Ürün çeşidine yönelik özel çalışmalarımızla, hipermarketten, yapı markete, butikten, eczaneye, züccaciyeden, elektronik marketlere kadar bütün satış noktaları için mağaza ekipmanları üretiyoruz.

Ayrıca, sanayinin farklı kollarına yönelik olarak Depo Raf Sistemleri üretimi yapıyoruz. Depo raflarımız, dünyanın dört bir yanında en çok tercih edilen markaların başında geliyor.

"Daha hızlı, daha güçlü, daha yükseğe" ilkesi ile hareket eden Üçge, Türkiye’deki yapılanmasını deneyimli olduğu kadar heyecanlı bir kadro ile yürütüyor. Üçge, 18 bölge ofisi ile Türkiye’nin her noktasına 24 saat içinde ulaşma özelliğine sahip.

Bursa’da 70 bin metrekare üretim alanında, 4 ayrı fabrikamız, 700 çalışanımız ile geleceğe güvenle bakıyor, dünyanın 65 ülkesine ihracat yapıyoruz. Firmamız, adına yakışan adımlarla (3G= Güç Güven Görkem) dünya liderliği yolunda hızla ilerliyor.

Öngörü (Vizyon)

Üçge Ailesi, Güç, Güven, Görkem (3G) ve daha hızlı - daha yükseğe - daha güçlü anlayışı ile üretilen ürün ve hizmetlerimizin uluslararası düzeyde de 1 numara olmasını gerçekleştirmeyi ana hedefi sayıyor.

Özgörev (Misyon)

Üçge Ailesi, Mağaza Ekipmanlarında, perakende sektörünün uluslararası düzeye ulaşabilmesi için daha kaliteli ürünü, daha ekonomik fiyat ile daha kısa sürede teslim etmeyi özgörevi olarak benimsiyor.



İletişim

Yetkili Seçkin YÜKSEL
GSM
Telefon 0224 254 20 24
Faks 0224 280 00 80
Email Seckinyuksel@üçge.com
Resmi Web Sitesi www.ucge.com
Adres Bosb kahverengi cad. no:16 16159
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri