Ertan Metal Hurda Sanayi

  • Hurdacılar
  • KOCAELİ

Hakkımızda

ERTAN METAL; Burhan ERTAN ve oğulları Hacı ERTAN , Ahmet ERTAN tarafından 1990 yılında Gebze’de 200m2 arazi üzerine kurulan küçük bir hurdalık olarak iş hayatına başlamıştır. Sanayinin Gebze’de hızlı ve kalıcı bir şekilde ilerlemesi Ertan Metal üzerinde de önemli rol oynamıştır. İlk yıllarda sadece hurda alım satımı ile şehir içinde esnaflara hitap eden ufak bir kuruluşken, şimdilerde ise fabrikalara hitap eden teknolojik alt yapısını tamamlamış, sektöründe kendini ispatlamış, öncü bir kuruluş haline gelmiştir. Geri dönüşümü sağlamak adına yaptığımız işin tanımı; ambalaj atığı ve imalat atıklarını fabrikalardan güvenli bir şekilde tesisimize getirmek, bu atıkları tesislerimizde ayırma işlemine tabi tututarak, geri dönüşümü olan atıkları işlendikten sonra ilgili geri dönüşüm merkezine, geri dönüşümü olmayan atıkları ise İzmit İzaydaş, Gebze İzaydaş atık depolama tesislerine taşımaktır.
Bilindiği üzere endüstriyel ve kimyasal maddeleri; taşıma, ayırma belgesi olmayan firmaların taşıması Avrupa Birliği uyum süreçleri doğrultusunda yasaklanmıştır.
Ertan Metal atık taşımacılığında sektörün gerektirdiği tüm belgelere sahiptir. her türlü kimyasal ve endüstriyel atıkları taşıyabilir.
Ambalaj atıklarını, geri dönüşümü sağlanan atıkları fabrikalardan gerçek değerinde almaktadır. Fabrikalardan aldığımız başlıca ürünler;
1- Demir
2- Kağıt
3- Naylon
4- Abies, moblen, antişot vb. plastik çeşitleri
5- Tahta palet,plastik palet
6- Alüminyum,
7- Bakır,
8- Sarı,
9- Krom,
10- Çelik
11- Bu ürünlerin dışında ki geri dönüşümü olan ürünleri de satın almaktayız.
Çalışmış olduğumuz fabrikaların atık alanlarını kendi işyerimiz kabul ederek yapılması gereken en üst düzeyde temizliği yapmaktayız. Arzu eden fabrikalara konteynır koyan firmamız, boş konteynır dolunca gelip dolusunu almakta ve tekrar yeni boş konteynırı koymaktadır. böylelikle fabrika alanınızda çöpler yerlere saçılmıyor, gereksiz alan işgali ortadan kalkmış oluyor, hem sizin hem bizim işlerimiz kolaylaşıyor. Bir çok şirket bu kolaylıktan faydalanmaktadır. Bu sistem aynı zamanda Çevre Sağlığın da istemiş olduğu bir çalışma sistemidir.


Ertan Metal Olarak Misyonumuz;

Avrupa Birliği Standartlarında çevre bilincinden ve kaliteden taviz vermeden teknolojik gelişmelere açık toplumsal görev anlayışı ile sanayi atıkları ve geridönüşüm sektöründe ki faaliyetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştirmektir.

Ertan Metal Olarak Vizyonumuz;

Avrupa Birliği Standartlarında çevre ve sanayi dostu en büyük atık lojistik, geri dönüşüm, hurda sanayisinde aranan firma olmaktır.


BİZİMLE ÇALIŞMAK BİR AYRICALIKTIR.

İletişim

Yetkili Ahmet ERTAN
GSM 0532 352 21 03/0532 302 79 83
Telefon 0262 642 18 44
Faks 0262 641 14 51
Email info@ertanmetal.com/ertanmetal_41@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.ertanmetal.com
Adres ARAPÇEŞME MAH. KİRAZPINAR MEVKİİ HURDACILAR SANAYİ SİTESİ NO:22
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri