Esop Grup

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Bilindiği gibi; 5188 sayılı ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİNE DAİR KANUN , 2004 yılında yürürlüğe girmiş ve 2495 sayılı kanunu yürürlükten kaldırmıştır.

İlgili kanun; önceleri gözetim, koruma, vb sıfatlar altında yapılan Özel Güvenlik Hizmetlerini, yasal bir çerçevede toplanmıştır. 5188 Sayılı Kanun çerçevesinde işletmeler kendi bünyesinde güvenlik birimi kurabildikleri gibi bu hizmeti dışarıdan (İçişleri Bakanlığı onaylı bir Özel Güvenlik Şirketinden) alabilir veya kendi bünyesinde bulunan güvenlik birimini bu şirketler ile takviye edebilirler.

İlgili kanun yürürlülük tarihinden önce AFİM İNSAN KAYNAKLARI adı altında güvenlik hizmeti verirken; yılların tecrübesiyle, ESOP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. unvanı ile kurduğumuz şirketimiz , yasal altyapısını oluşturmuştur. 5188 sayılı kanun ve yönetmeliğe uygun olarak yapılanmış şirketimiz,101 No’ lu Özel Güvenlik Faliyet izin belgesi ile 2004 yılından beri hizmet vermektedir.

Bizler ; profesyonel kadromuz, tecrübe ve referanslarımızla, gerek kendi bünyenizdeki güvenlik kadrosu oluşumuna sekreterya hizmeti vermeye, gerekse sözleşmeli olarak güvenlik ihtiyacınızı karşılamaya veya özel güvenlik biriminize takviye güvenlik personeli sağlamaya talibiz.

Eğitim, personel, malzeme ve prosedürler dörtgeninde ticari kaygınıza endeksli özel güvenlik hizmeti için esneklik, çeşitlilik ve hasar önleyici caydırıcı felsefemiz, profesyonel, tecrübeli, referanslı kadromuzla , denetim maksatlı olarak kullandığımız araçlarımız güvenlik sektöründe hizmet kalitemizi ve çeşitliliğimizi artırarak çalışmaya devem ediyoruz.

Bu amaçla Esop Güvenlik Hizmetleri olarak ISO 9001–2000 Hizmet Kalite Belgesi,TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgelerimiz mevcut olup, sağlık, konaklama, eğitim, sanayi, konut, eğlence, alışveriş merkezleri için özel olarak çalışma kılavuzları hazırlatılmıştır. Bu kılavuzlar sayesinde standartlar oluşmakta ve marka pratiği artırılmakta, personelin uyumu kolaylaşmakta, denetlenebilir bir çalışma sistemi oluşabilmektedir.


HİZMETLERİMİZ

Güvenlik lüks değil hak ve doğal bir ihtiyaçtır. Her canlı en alt ihtiyaçlarından olan ‘‘yemek, içmek’’ mecburiyetini bile güvenliğin üzerine zeminleştirmiştir. Var olabilmek için yemek mutlaktır, ancak yok olunca zaten var olamazsınız.
ESOP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ; 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri Kanununun içerdiği tüm şart ve durumlarda yine bu kanun çerçevesinde hizmet verir.

GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI / SEKRETERYA

ESOP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ; mevcut veya kurmayı planladığınız özel güvenlik biriminizin resmi kuruluş işlemlerini, resmi mercilerdeki takipten, personelinizin kanuni sertifikalarını almalarına, sektörel eğitimden geçirilmelerine kadar tüm safhalarda yanınızda ve hizmetinizdedir.
Her türlü yangına karşı koyma, sivil savunma planı ve eğitimleri, işçi ve işyeri güvenliği, elektronik, teknolojik cihaz, üniforma, sistem ve montaj tavsiyesi, özel güvenlik birimi çalışma kılavuzu oluşturma, kontrol elemanları (yaka kartı, kontrollü geçiş vs.) hazırlığı ve uygulamaları ile diğer işletme personelinin ön uyarı (ön güvenlik desteği) eğitimleri vb. konularda profesyonel, yetkili, bürokrasi tecrübeli kadromuzla emrinizdeyiz.

FİZİKİ GÜVENLİK HİZMETİ

ESOP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ; ister Özel Güvenlik biriminize takviye, ister tüm tesisin / işletme ve şahsınızın güvenliğini sağlamak konusunda kanuni eğitim ve yetkili personelimizle hizmetinizdedir.

RİSK ANALİZİ

ESOP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ; teknik ve idari olarak tesis / kişi risk analizi raporları hazırlayıp, tehdit haritası ve tehdit/zaman cetvelleri oluşturarak optimal güvenlik oluşumu tavsiyelerini arz ve teklif edecek profesyonel, mesai sorunu olmayan (7X24) saat bürokrasi tecrübeli kadrosuyla size hizmet vermeye hazırdır.

KORUMA HİZMETLERİ

ESOP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ; konut, yakın araçlı; silahlı / silahsız profesyonel, bürokrasi tecrübeli koruma personeli ile kanuni yetki ve resmi izinlerinizi alıp, size hizmet vermek için talebinizi beklemektedir.

HASAR ÖNLEME HİZMETİ

ESOP ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ; Çağdaş dünya da uygulama alanı devamlı gelişen Hasar Önleme Yönetimini ülkemizde uygulayan ilk ve tek güvenlik firmasıdır. Koruyucu hekimlik felsefesiyle; negatif olayları henüz potansiyellik ihtimali içinde algılayıp, istihbarat çarkında değerlendirip, ön tepkileri geliştirme mantığı ile uygulanan Hasar Önleme Yönetimi özellikle ticari kaygı taşıyan işletmelerin tercih ettiği bir güvenlik uygulamasıdır. Enerji tasarrufundan, başlayıp; ana operasyona katma değer sağlayan her türlü detayı içeren bu uygulamada iddialı olarak hizmetinizdeyiz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 573 43 95/0212 540 62 62
Faks 0212 662 48 82/0212 541 95 15
Email esop@esop.com.tr
Resmi Web Sitesi www.esop.com.tr
Adres Merkez: İstanbul Caddesi Yalı Apt. No: 83/13 Yeşilköy - İSTANBUL

Eğitim Kurumu: Eski Londra Asfaltı Florya İş Merkezi Kat: 2 Daire:3
Beşyol - Sefaköy - İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri