Kolsan Kimya San.

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • KONYA

Hakkımızda

Mum ışığında ders çalışılan günler çok geride kalsada yine de mumdan vazgeçemiyoruz. Mumlar yine büyüklü, küçüklü, renkli, kokulu, bardakta, şamdanda hala bizim duygusal anlarımıza eşlik ediyor ve zamana meydan okuyor.

Mum’a gönül veren biri İbrahim Kolcu tarafından 1977 Yılında Sille’de küçük bir atölyede kurulan Kolsan Kimya Sanayi Kolcumum markasıyla bugün yüzlerce çeşit mum üretmektedir.

Gelişen teknoloji karşısında her türlü zorluğa rağmen Kolsan Kimya sanayi bugün tüm mum üretim makineleri ve kalıpları dahil olmak üzere kendi atölyesinde üretmektedir. 2008 yılından itibaren ürün gamına bir yenisini daha ekleyerek kimyasal çıra üretimine de başlayan Kolsan Kimya Sanayi, Ateş küpü ve Süper Çıra Markalarıyla üretilen bu ürünleri Türkiye çapında yaygın bayii ağı ve distribütörleri aracılığıyla tüketicilere ulaştırmaktadır.

Misyonumuz: Müşteri taleplerini taahhüt edildiği şekilde karşılamak , zamanında teslim ettiğimiz kaliteli ürünlerimiz hızlı ve güvenilir hizmetlerimiz ile mutlak müşteri memnuniyeti sağlamak, Müşterilerimizin riskleri azaltmak ve onların tercih edilen iş ortağı olarak büyüme sağlamak.

Vizyonumuz: Seçkin çalışanlarıyla iş mükemmeliyetini hedefleyerek müşterilerine rekabetçi, güvenilir, yüksek kaliteli çözümler sunan bir şirket olmak, büyüme sağlamak ve hissedarlarımıza değer katmak.

İletişim

Yetkili İbrahim KORCU
GSM
Telefon 0 322 44 90 42
Faks 0 332 244 90 90
Email info@kolsan.com.tr
Resmi Web Sitesi
Adres Sille Subaşı Mahallesi Hükümet Caddesi No:76
Selçuklu • KONYA
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri