Matsan A.ş

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • KOCAELİ

Hakkımızda

MATSAN İç ve Dış Ticaret İlaç San. A.Ş., Türkiye' nin genel aerosol üretimi konusunda önde gelen firmalarından biridir.

Matsan A.Ş. kuruluşundan bu yana önde gelen birçok firmanın private label işlerini başarı ile yürütmektedir. Firmamız FEA’ ya (Federation European Aerosol) bağlı ASAD (Aerosol Sanayicileri Derneği) üyesidir.

Gebze, Pelitli tesislerinde ileri teknolojiye sahip fabrikamız, deneyimli ve eğitimli kadrosu ile sizlere en iyi hizmeti vermektedir.

MATSAN A.Ş. toplam 13.000 metrekare olan alanda 5000 metre kare kapalı alana sahip tesisimizde full otomatik dolum makineleri ile çalışmalarına devam etmektedir. Fabrikamız yıllık 30 milyon/adet üretim kapasitesine sahiptir.

AR-GE’ ye önem veren firmamız, Sağlık Bakanlığı' nında ruhsatı ile SİNKOV sinek kovucu losyonlar , SİNKOVTOKS sinek ilaçları, POWER oto bakım ürünleri, GREET NEXT bayan ve erkek deodorantları, DEMET oda spreyleri, GREET NEXT saç spreyi ve köpüğü, POWER yaprak parlatıcı, POWER çakmak gazı, POWER mobilya cilası vb. gibi 100 çeşit ürün gamına sahip, kendi lisanlı ve tescilli markalarıyla Türkiye' ye ve yurt dışına hizmet vermektedir. İhracat yaptığımız ülkeler arasında A.B.D., İtalya, İran, İsrail, Senegal, Libya, Fildişi Sahilleri, Yunanistan, Cezayir, K.K.T.C., Irak, Romanya, Ukrayna, Gürcistan, Kazakistan, Özbekistan, Bulgaristan, Mısır, Pakistan, Suriye bulunmaktadır.

Matsan A.Ş.’nin iç piyasadaki satışlarını, kendi kuruluşu olan Netpa Tüketim Ürünleri Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti.yürütmektedir. Netpa Ltd.Şti., Türkiye genelinde örgütlü olan 5 bölgesinde, merkeze bağlı bölge müdürleri, il ve bölge bayileri ile itriyat, hırdavat, gıda dağıtım kanalları ile onbinlerce noktaya markalarımızı ve ürünlerimizi pazarlamakta ve satmaktadır.

Amacımız, gelişen Türkiye' ye profesyonel ekibimiz ve ileri teknolojiye sahip tesisimizle, en iyi kalitede, üstün hizmet felsefesini benimsemiş, dünya standartlarına uygun koşullarda hizmet vermektir.

Gelişen Türkiye' ye ve Dünya' ya siz de ayak uydurmak istiyorsanız, bizi hemen arayınız….

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0262 751 33 86/0216 471 09 50-52
Faks 0262 751 33 87/0216 471 09 53
Email matsan@matsanas.com
Resmi Web Sitesi www.matsanas.com
Adres ESKİ İZMİT YOLU.DOSTLAR CAD.PELİTLİKÖYÜ GEBZE

GENEL PAZARLAMA OFİSİ YEDPA TİC.MRK
E CAD. NO:180/181 Y.DUDULLU
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri