Akkayalar

  • Mobilya Malzemeleri
  • KONYA

Hakkımızda

AKKAYALAR Cafe Restaurant ve Ofis Mobilya Sistemlerine hos geldiniz…

10 yili askin süredir kaliteden ödün vermeden müsterilerine en iyiyi sunmaya çalisan AKKAYALAR önümüzdeki yillarada ayni hizmet anlayisi ile merhaba diyor.

AKKAYALAR 1995 yilindan beri Türkiye'de metal esyalar, masa, sandalye ve ofis mobilya sistemleri üretmektedir. Son yillarda Türkiye'de iyi bilinen bir üretici olmakla birlikte dünyada da iyi bilinen bir üretici ve ihracatçi olma yolunda hizla ilerlemekteyiz.

Kaliteli ürünleri üretmek ve pazara sunmak ilk günümüzden beri ana hedefimizdir.

Ürün koleksiyonumuzu sektörümüzde olusan gelisme ve degisimlere göre her yil yenilemekteyiz. En iyi sonucu alabilmek için, üretimde en kaliteli hammaddeleri kullanmaktayiz. Ayrica, üretimimizi yeni ve yüksek teknolojiye sahip makinelerle, ve kalifiye personelle gerçeklestirmekteyiz.

MASA & SANDALYE ÜRÜNLERIMIZIN BASLICA KULLANIM ALANLARI:

Ev ve mutfak masa ve sandalye gruplari, Restoran, kafeterya ve Fast Food kullaminima uygun masa ve sandalye, hareketli mobilyalar, Okullar, dershaneler ve kurlar için okul mobilyalari.

KULLANILAN MALZEME VE ÜRETIM TEKNIKLERINE GÖRE GRUPLARIMIZ:

Metal sandalyeler ve masalar, Alüminyum sandalye ve masalar, Cam tablali masalar, Masa Ayaklari, Bar sandalyeleri, Banket sandalye ve masalar, Banket sandalye ve masalar

OFIS MOBILYALARI GRUBU:

Makam, yönetici masalari ve koltuklari, Personel çalisma masa ve koltuklari, Toplanti masalari, Mobilya dolaplar, raflar kitaplik, sehpa etajer vb. ürünler. Çelik dosya dolaplari, isçi soyunma dolaplari, arsiv dolaplari vb.

Standart ürün koleksiyonumuz disinda müsteri istegine göre ürün dizayn ediyoruz. Ayrica belirli bir modelden siparis kabul ediyoruz. Restoran, kafeterya ve Fast-Food zincirlerine kurumsal kimlik çalismasina uygun ürünler ve çalisma programi sunmaktayiz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0332 248 10 10-11
Faks 0332 248 88 61
Email berasit@berasit.com
Resmi Web Sitesi www.berasit.com
Adres Anadolu Sanayi Üçgazi Sokak No:26-28
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri