Timaş

  • Çatı Kaplama Sistemleri
  • ANKARA

Hakkımızda

TİMAŞ A.Ş., 1999 yılında Ankara/Ostim Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetine başlamış olup, çatı ve cephe kaplamaları ve yalıtım sektörüne yeni bir vizyon ve hareketlilik getirmiştir.



Müşteri talepleri doğrultusunda hızlı malzeme temini, proje bazında özel keşif, detaylandırma ve uygulama sonrası takibinde her geçen gün kendini yenileyen yapısıyla TİMAŞ A.Ş., işini sevenlerin ve hesabını bilenlerin başvurması gereken bir ihtisas markası olma yolunda ilerlemektedir.

Kurulduğu yıldan bugüne 3000'i aşkın faal müşteri portföyüne sahip olan firmamız, ihtisas konusu ürünlerin ithalatı ve üretimleri alanında yapılan yatırımlara iştirak ederek Anadolu sermayesinin gerçek gücünü tüm Türkiye'ye yayabilmenin mücadelesini vermektedir.

TİMAŞ A.Ş., Ankara Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde 5000 m2 düz sahada
10000 m3'lük stok alanına sahip ana depo ve satış merkeziyle hizmet vermektedir.

TİMAŞ A.Ş. gerek ülkemizde gerekse yurtdışında konusuyla ilgili üretim yapan kalitesi ve garantisini ispatlamış firmaların temsilciliğini, bayiliğini ve üretim partnerliğini üstlenmektedir. Konularında uzun yıllar başarıyla çalışan ve kendilerini geleceğe hazırlayan satış-pazarlama ve teknik proje kadrosuyla birlikte yapı sektörüne oluşturduğumuz vizyonla hizmet vermeye devam edecektir.

Firmamız İZODER ve ÇATIDER'in genç üyelerinden biri olup günümüzün yalıtım standartlarını ve yeniliklerini yakından takip etmektedir.

İletişim

Yetkili UTKU ÇONKUR
GSM 0533 640 37 31
Telefon 0312 354 11 54
Faks 0312 354 23 16
Email timas@timas.net
Resmi Web Sitesi www.timas.net
Adres Ostim Organize Sanayi Sitesi
32. Sokak No:29/31/33 06370
Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri