Doğuş İzolasyon Boya Ve Yapı Malzemeleri San.tic.ltd.şti

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • İZMİR

Hakkımızda

Doğuş İzolasyon Boya ve Yapı Malzemeleri Ltd. Şti. 1999 yılında yapı malzemeleri sektöründe deneyimli kişiler tarafından kurulmuş genç ve dinamik bir firmadır.

Başta müşteri memnuniyeti, kaliteli mal, sürekli hizmet ve ekonomik fiyat kriterlerini bir araya getirerek yapı malzemeleri sektörünün aranan, güvenilen bir firması konumuna gelmiştir. Sürekli gelişen ve uzmanlaşan bilgi birikimini çağın ve teknolojinin imkanlarından faydalanarak müşterilerimizin hizmetine sunmak vizyonumuzdur.

Doğuş İzolasyon, sektörümüzün en kaliteli markalarının Ege Bölgesi baş bayisidir. Pazarlama çalışmalarını İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Manisa, Uşak, Balıkesir, Çanakkale illeri ve ilçelerinde malzemelerinizin 24 saat içerisinde adresinize teslim edilmesi iddiası ile sürdürmektedir.

Güçlü referansları, tecrübeli mimar ve mühendis kadrosu ile her türlü konut, işyeri, fabrika, otel inşaatlarını temelden imal etmektedir.

950 m2 kapalı, 1100 m2 açık depolama alanları, 9 araç ve 22 deneyimli personeli ile sizlere “Nasıl yardımcı olabiliriz.” diyor...

İletişim

Yetkili Osman ÇELİK
GSM
Telefon 0232 459 48 88
Faks 0232 459 37 50
Email doðuþ@doðuþizolasyon.com
Resmi Web Sitesi
Adres 1245 Sokak No:4 Yenişehir
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri