Taha Temizlik Ve Halı Yıkama

  • Temizlik Firmaları
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Taha Temizlik Halı Yıkama 2000 Yılından Bugüne Müşterilerinin Her Türlü Temizlik İhtiyacına Olumlu Yanıt Vermiştir. 10.000 i Aşkın ve Her Yıl Artmakta Olan Müşteri Potansiyelimiz Kaliteli Hizmetin Sonucudur. Memnuniyet ve Güveniniz Bizim İçin Temel İlke Olmuştur. Amacımız Hizmet Sektöründe Alanımızı Genişletmek ve Her Kesime Hitap Etmektir. Taha Temizlik ve Halı Yıkama Şirketi İstediğiniz Hizmetin Tam Karşılığını Kaliteli ve Ekonomik Hizmet Olarak Sizlere Sunuyor ve Sunmaya Devam Edecektir.

Hizmetlerimiz
Genel Ev Temizliği Temizlik Hayatımızın Her Kesiminde Olmazsa Olmazlarındandır Temiz olmayan Mekanlar Bakteri ve Mikrop yuvası Haline Dönüşür. Yasamanızı olumsuz etkiler Kullandığınız Mekanların Temizliği Basit Silme Yöntemleriyle hijyenik Hale Gelmesi zordur Taha Temizlik Olarak Size Uzman Ekip ve Ekipmanlarımızla Sizlere En iyi Ve en Kaliteli Hizmeti Sunmayı Hedefliyoruz.

Döşeme Halı Temizliği

Cami Otel ofis ve evlerinizi Döşeme ve halılarınızın Temizliği uzman personelimizle itina ve Özen İle temizlenir Kansorejen Madde İçermeyen şampuanlarımız kullanılır leke ve Kirler Leke Çıkarıcılar İle Çıkartılır.

Halı Yıkama
Halılarınız İstanbul’un her semtine Servis olan araçlarımız ile Makbuz Karşılığı alınır Gelen Halılar şamdan dolu Ayrı Ayrı Havuzlarda Yıkamaya Alınır Fırça Makineleri İle İyice Fırçalanır Daha Sonra Bol Ve Tazzikli su İle Durulanır Durulanan Halılar Sıkma Makinesine alıp suyu Kalmayana kadar Sıkılır Kurutma Odalarına Alınıp 10-12 Saat İçerisinde kurutulup poşetlenip Servise Hazır Hale Getirilir İsteğe Göre halı Tamiri ve Overlok Yapılır.

Koltuk ve Sandalye Temizliği

Kirli koltuklamrınızı özel ekip ve ekipmanlarımızla özel olarak üretilmiş koltukyıkama şampuanlarıyla temizlenir Vakum makinamız ile %70 e kadar suyu çekilir kalan nem ise 8/10 saat içerisinde kurur ve kullanıma hazır hale gelir.

İnşaat Sonrası Temizliği

İnşaar sonrası ve tadilat sonrası temizlik içinden profosyonel yardım almadan zor çıkabileceğiniz bir durumdur. TAHA TEMİZLİK Bu konuda yılların verdiği deneyim ve uzman ekibiyle sizlere en iyi hizmeti sunmaya hazırıdır. Camlar, Kapılar, Tuvalet, Banyo ve evinizin her yerini buhar makinalarımız ile dezenfekte ederek temizliyoruz.

İletişim

Yetkili
GSM 0532 626 01 95
Telefon 0212 565 75 97
Faks
Email taha@tahatemizlik.com
Resmi Web Sitesi www.tahatemizlik.com
Adres YENİDOĞAN MAHALLESİ
ÇAKMAK SOKAK NO:53/A BAYRAMPAŞA

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri