Clarıant Türkiye Boya Ve Kimyasal Maddeler.san

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1995 yılına kadar faaliyetlerini Sandoz ismi altında sürdüren firmamız, 1995 yılının ikinci yarısında Sandoz bünyesinden ayrılarak çalışmalarına Clariant olarak devam etmiştir. 1997 yılında Hoechst firmasının " Spesiyal Kimyasallar " dalıyla birleşen ve 1 Mart 2000 tarihinde İngiliz kimya sanayinin önde gelen firmalarından BTP Plc.'yi bünyesine katan Clariant faaliyetlerini büyüyerek sürdürmektedir.

Tekstil, Deri, Kağıt, Zirai ilaç, Metal işleme, Elektronik, Madencilik, Petrol-Rafinerileri, Ulaşım, Kozmetik, Deterjan, İlaç, Gıda, Cila, Mobilya Endüstrileri ile, Dekoratif boya, Mürekkep, İnşaat, Yapıştırıcı ve Plastik Endüstrileri için özel kimyasalların, boyaların ve pigmentlerin ithalatı, üretimi, dağıtımı ve satış sonrası teknik desteklerinin sağlanması.

Türkiye, Mısır, İran, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar, Umman, Yemen, Kuveyt, İsrail, Suriye, Ürdün, Lübnan (Irak) ve Orta Asya Cumhuriyetleri ile 18 ülkeyi kapsayan "Clariant Türkiye Bölgesi"nde, 5 şirket, 2 Serbest Bölge Şubesi (Tuzla/Türkiye ve Djebel Ali/UAE), 6 üretim tesisi, 7 laboratuar, 3 danışmanlık ofisi mevcut olup, bu ülkelerde toplam 400 'ün üzerinde personel görev yapmaktadır.

İletişim

Yetkili Aslı ÜSTEN
GSM
Telefon 0212 592 29 32
Faks 0212 580 26 59
Email asli.usten@clariant.com
Resmi Web Sitesi www.clariant.masterbatches.com
Adres Tahsin Tekoğlu Cd. N:1-3 34620 Sefaköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri