Emiroğlu Makina

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

EMİROĞLU Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.,1967 yılından bu yana Ankara Ata Sanayi ve Ostim tesislerinde hizmet vermiş olup, 1999 yılında Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern ve son sistem makine parkına sahip işletmesinde hizmete geçmiş ve üstün kalite anlayışı içerisinde hizmetlerini sunmaktadır.
EMİROĞLU'nun tesisleri 2000'li yılların ihtiyaçları dikkate alınarak projelendirilmiştir. 2003 yılında TS EN ISO 9001 : 2000 Kalite Yönetim Sisteminin işletme bünyesine katılmasıyla birlikte kurumsallaşma yolunda ilk adım atılmıştır.
EMİROĞLU demir çelik, maden, çimento, kağıt, baraj , inşaat ve enerji sanayiinde uzun yıllar çalışmanın kazandırdığı tecrübe, bilgi birikimi ve firmalarla kurduğu canlı ilişkiler sayesinde faaliyet alanına giren sektörlerde makine ve teçhizat, silindir, ağır çelik konstrüksiyon üretimi ve montajı konularında açılan ihalelerde yeterlilik verilerek aranılan firmaların başında yer almaktadır.
EMİROĞLU sahip olduğu tezgah, ekipman, ölçüm aletleri ve kaynak imkanları ile her çeşit tambur-sac kıvırma-bükme silindir ve merdaneleri, sac doğrultma ve bükme işlemleri, değirmen, silindir ve merdane, pota, torpido vagonu gövdesi, vanalar, taşıyıcı roleler, gale, genleşme ekipmanları , manto, basınçlı kaplar, konveyör ve konveyör bant sistemleri, cebri boru , tahrik grupları, fora kazık boruları, dişli grupları, taşıyıcı ve tahrik tamburları, şase ve kazanlar, beton kalıpları vb.leri en son teknoloji ile üretilmektedir.
EMİROĞLU'nun Sincan tesisleri 2000 ton / yıl kapasiteye uygun kurulmuştur. Mevcut tezgah, techizat ve montaj sistemi yüksek kalite ve yüksek performans ile bu üretim kapasitesini karşılayacak düzeydedir. Modernizasyon ve kapasite artırma projeleri ile işletme sahası içine ayrılmış olan araziye ilave işletmeler kurma çalışmaları devam etmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 267 22 44/ 0312 354 04 35 / 77
Faks 0 312 267 26 66/0 312 354 68 02
Email info@emiroglu.biz
Resmi Web Sitesi
Adres Fabrika
Büyük Timur Caddesi No:2
Organize Sanayi Bölgesi Sincan
Merkez
Organize Sanayi Bölgesi 1. Sokak No:98
Ostim
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri