Butterfly Temizlik Firması

  • Kuru Temizleme
  • İZMİR

Hakkımızda

Butterfly yüksek standartta hizmetlerini 2008 yılı itibari ile 14 modern işletme ile devam ettirmektedir.
16 yıllık saygın bir geçmişe sahip olmanın en önemli etkeni Butterfly normları içerisinde birinci sırada yer alan kaliteli hizmeti tüketicinin ayağına götürme bilincidir.

Butterfly en kaliteli hizmeti üretebilmek için, en kaliteli ve en son teknoloji ekipmanlar ile dünyaca bilinen uluslararası kullanıma sahip, çevreye ve tekstile zarar vermeyen birinci sınıf kimyasalları kullanır.
Butterfly makine ekipman konusunda dünyaca ünlü BÖWE kuru temizleme makineleri, PONY marka ütüleme ekipmanları, CONTINENTAL marka yıkama ve kurutma grupları ve ARTMECC marka ambalajlama ve konveyör askılık sistemlerini kullanmaktadır.

Kimyasal konusunda ise Butterfly’ın tercihi sektörün en büyük üreticileri olan Alman DOW, BÜFA ve Henkel Ecolab markalarıdır.

Butterfly personel seçim ve alımında da toplam kalite kriterini göz önünde tutarak, aldığı personeli sırf bu amaç için kurulu bulunan eğitim bandından geçirir. Eğitim bandından geçmeyen, yada eğitimler sonrasında yapılan mülakatta başarılı olmayan personel hiçbir şekilde Butterfly® tesislerinde görev alamaz.
Butterfly® bünyesinde; HALI YIKAMA ,YERİNDE KOLTUK YIKAMA ,tekstil, kuru temizleme, yıkama, leke, kimyasal, makine, Toplam Kalite Yönetimi gibi konularda eğitimler süreklidir. Tüm personel için en önemli konu olan sürekli gelişme hiçbir zaman sonu olmayan ‘en mutlu müşteri’ ilkesine ulaşmadaki aracımızdır.

Butterfly’ın en mutlu müşteri ilkesine ulaşmak için şimdide online siparişi müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

İletişim

Yetkili Ulaş BAKLAR
GSM 0532 558 41 32
Telefon 0 232 348 84 68
Faks 0 232 348 62 24
Email info@butterflykurutemizleme.net
Resmi Web Sitesi www.butterflykurutemizleme.net
Adres BORNOVA ŞUBESİ
Mansuroğlu Mahallesi 283/12 Sokak 2/2-BA/2 Blok Özkanlar Bornova

EVKA-3 ŞUBESİ
124 Sokak No: 3/B Evka3/Bornova/İzmir
0 232 375 36 37

YENİGİRNE ŞUBESİ
Akın Kıvanç Mah 1844 Sokak No: 50/A Yenigirne Postacılar Karşıyaka İzmir
0232 363 18 85
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri