Saray Yapı Mimarlık

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • TRABZON

Hakkımızda

1970 yılında bugüne kadar kalite güven ve tecrübe ile birlikte anılmakta olan Saray Mobilya 2.kuşak yöneticileriyle birilikte üretim geleneklerine sahip çıkarak çizgisini korumaktadır. 2008 yılından itibaren Saray Yapı Mimarlık çeyrek asrı aşan tecrübemizle yaşam alanlarında estetiğin ergonominin ve kalitenin hissedildiği mobilyalar tasarlamaya devam ediyoruz.

Fabrikamız ve konusunda uzman mimar kadromuzla klasik ve modern ürünlerimiz dışında bireysel isteklere cevap verecek kişiye özel tarz ve ölçülerde de üretim yapmaktayız.Ayrıca ofis villa ve otel gibi çoklu kullanım alanlarına yönelik projelendirme ve tümden dekorasyon hizmetleri de vermekteyiz. Ürünlerimizi şovrumumuzda siz müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Tüm ürün gruplarında standart ölçülerde çalışabilen firmamız üretim felsefesi olarak kaliteli ürünü uygun fiyatta tüketiciye sunmak ve bunun yanı sıra kaliteli ürünü istenilen ölçüde, modelde ve renkte çalışmayı benimsemiştir.
Ürün kalitesi fiyat politikası teslimat koşulları ve satış sonrası hizmet anlayışını koşulsuz müşteri memnuniyeti üzerine oturtan Saray Yapı Mimarlık bu açıdan da sektörün saygın firmaları arasında yer almaktadır.

* HİZMETLERİMİZ ;

- LAKE ÇOCUK ODASI İMALATI

- BELİS BEBEK ODASI BAYİLİĞİ

- FUNNABABY BEŞİK VE BEBEK TEKSTİL ÜRÜNLERİ

- ANKASTRE OCAK GRUBU

- TEKA BAYİLİĞİ

- FRANKE BAYİLİĞİ

- SİLVERLİNE BAYİLİĞİ

* KAPILAR

- AHŞAP KAPI

- LAMİNANT KAPI

- AMERİKAN KAPI

- MAXTON AKRİLİK MUTFAK & BANYO TEZGAHI




İletişim

Yetkili Pınar KOÇAK ABANOZOĞLU
GSM
Telefon 0462 223 14 26
Faks 0462 225 10 53
Email info@sarayyapi.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sarayyapi.com.tr
Adres İnönü Mah. Maraş Cad. No:349
Şehir TRABZON

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri