Gertaş Group

  • Metal ve Yan Sanayi
  • ANKARA

Hakkımızda

Ülke ekonomisi ve istihdamına büyük katkısı olan , üretim ve pazarlama aşamasında gerek yurt içi gerekse yurt dışı satışlarında , ülkemiz firmaları arasında önemli bir yer tutan GENTAŞ ŞİRKETLER GRUBU ; 1972 yılında Bolu ilinin Mengen ilçesinde kurulmuştur.Firma yapısı İMKB'de işlem gören anonim bir şirkettir .

Gentaş Grup bünyesindeki şirketlerin ürettiği tüm ürünler yüksek kalite anlayışında üretilip pazara sunulmaktadır. Kalite belgelerimiz arasına , bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz uluslararası kalite standartı ISO 9001-2000 Kalite belgesi de eklenmiştir.

Firmamız , hedefleri ve vizyonu doğrultusun da çalışarak için de bulunduğu sektörün bir çok dalında olduğu gibi marka olmak için bilgi ve tecrübesini kaliteye dönüştürmek çabasındadır.

Gentaş Grubun her geçen gün gerek piyasa ihtiyaçları , gerekse kendini yenilemesi amacıyla , vizyonun da ve yapısında yapmış olduğu değişiklikler , yenilikler çok dikkat çekicidir.Daha müşteri odaklı olan firmamız , pazarlama konusunda yaptığı yeni atılım ve çalışmalarla müşteri
Sürekli artan bir verim , iyi kalite , müşteri memnuniyeti ve her geçen gün ülke ekonomisine ve istihdamına daha fazla katkı için odaklanmış Gentaş Şirketler Grubu; Sektöre katkılarını artırarak devam ettirmeye çalışmaktadır.

Gentaş Grup bünyesinde sırasıyla aşağıdaki şirketler bulunmaktadır.

GENTAŞ GENEL METAL SAN. TİC. A.Ş.

1979 yılında Gentaş Werzalit markası adı altında üretim yapmaya başlayan GENTAŞ WERZALİT fabrikası ; Bolu ilinin Mengen ilçesin de 200.000 m 2 ‘lik bir alan da tam kapasite ile çalışan ve TSE 4616 standartlarına uygun olarak her yıl 7500 ton bitmiş malzeme üreten ülkemiz gurur kaynağı fabrikaların dandır.

1997 yılında üretime başlayan GENTAŞ LAMİNAT fabrikası , 1998 yılında HPL presinin devreye girmesiyle plaka laminat , CPL presinin devreye girmesiyle rulo laminat üretimine başlamıştır. 200.000 m 2 açık alan üzerine kurulu 20.000 m 2 kapalı alanda üretim yapmakta olan işletme yıllık 14.000.000 m 2 kapasiteyle ülkemiz ve çevre ülkelerin laminat ihtiyacını kısa sürede ve kaliteli olarak karşılamayı hedeflemektedir.

Piyasada Getaprofil olarak bilinen ve mdf üzerine son teknoloji makinalarla PVC kaplayan profil işletmesi GETAPROFİL 1999 yılında , Bolu ilinin Mengen ilçesinde üretimine başlamıştır.Söz konusu işletme 2002 yılının sonunda Bolu’da bulunan Gentaş Bolu San. A.Ş. fabrika alanına taşınmıştır.2003 yılında yeni binasına geçerek , üç kat artırılmış kapasite ile faaliyetlerine devam etmektedir.

GENTAŞ BOLU LAMİNE LİF LEVHA ENTEGRE AĞAÇ SAN. TİC. A.Ş.

Gentaş Bolu San. A.Ş. olarak bilinen işletme 09 Ağustos 2000 tarihinde özelleştirmeden devir alınmıştır.165.229 m 2 açık alana kurulu 31.000 m 2 kapalı alan içerisinde , yıllık 6.000.000 m 2 kapasite ile Getalif ve Ekolif üreten lif levha işletmesi , profil işletmesi ve laminat işletmesi bulunmaktadır.

MASSTAŞ MUDURNU ABANT SUNTA SAN. TİC. A.Ş.

Grubun bünyesine 1995 yılında katılan Masstaş A.Ş. sunta ve suntalam üretimi yapmaktadır..Masstaş A.Ş. Bolu ilinin Mudurnu ilçesinde 127.000 m 2 açık alan üzerine kurulu 10.000 m 2 kapalı alanı ile 6 mm den 30 mm kadar sunta ve suntalam üretimi yapmaktadır.

GENTAŞ MOBİLYA DEKORASYON VE METAL SAN. VE TİC.A.Ş.

Gentaş Grup , bünyesinde ihtiyaç duyduğu kaliteli , sağlam metal iskeletleri karşılayabilmek amacıyla 1995 yılın da GENTAŞ METAL fabrikasını kurmuştur.Gentaş Metal fabrikası ; çeşitli metal ve ebatlarda masa , sandalye , okul sırası iskeletlerini Gentaş Mengen tesisleri içerisinde 6100 m 2 kapalı alanda üreterek , faaliyetlerine devam etmektedir.

GENTAŞ İNŞAAT VE MOBİLYA SAN. TİC. A.Ş.

GENTAŞ MOBİLYA fabrikası , werzalit ve metal fabrikamızın ürünlerini işlemek amacıyla Haziran 1999 ‘da 6800 m 2 alan üzerine kurulmuştur.Fabrika , Milli Eğitimimizin ihtiyacı olan ; okul sırası , öğretmen masası , yazı tahtası ve öğrenci dolapları ile amfi sırası gibi okul dekorasyonun da kullanılabilecek mobilyalar üzerine imalat yapmaktadır.

GENTAŞ KİMYA SAN. PAZ. A.Ş.

2000 yılın da kurulan GENTAŞ KİMYA yapmış olduğu (fenol ve formaldehit reçine) melamin fenol ve formaldehit tutkal üretimi ile grubun ve sektördeki diğer firmaların reçine ve tutkal ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

» http://www.gentaskimya.com/

GENPAZ ORMAN ÜRÜNLERİ TİC. VE PAZ. A.Ş.

1993 yılında grup bünyesine katılan GENPAZ A.Ş. Grubumuzun ürettiği werzalit ve metal ürünlerin Türkiye pazarın da Anadolu ve Akdeniz Bölgelerin de dağıtım ağını oluşturmaktan sorumlu pazarlama şirketimizdir.

GENMAR ORMAN ÜRÜNLERİ PAZ.TİC. A.Ş.

Grubumuzun ürettiği werzalit ve metal ürünlerin Ege ve Marmara Bölgesin de ağıtım ağını oluşturmaktan sorumlu pazarlama şirketimizdir.

İletişim

Yetkili
GSM 0312 350 99 17
Telefon 0312 353 02 06
Faks
Email Safakyekbakli@gentas.com
Resmi Web Sitesi www.gentas.com.tr
Adres Dolantı Sk. No:21 Siteler 06160 Ankara - TÜRKİYE
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri